Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

Prima bedrijf. Keurig verpakt en snel geleverd. Geen opmerkingen

SCORE 10

ben zeer tevreden , snelle levering en netjes verpakt wat mij betreft hoef er niets verbeterd te worden. vr groet p.lentink

snelle levering, goede prijs

Top, doet het goed 👍🏼

SCORE 10

Zeer goed bedrijf Hp toner besteld van het huismerk zeer goede kwaliteit en niet duur. Volgende dag al binnen en netjes verpakt.

te vreden

SCORE 10

Zeer tevreden over de afhandeling

SCORE 8

Prima service, wij zijn tevreden.

SCORE 10

Super snelle service, echt top, een kantoor heeft snelle levering nodig en dat kunnen jullie !!

SCORE 8

Het aankoop en bezorgproces verliep prima. Het ging om de aanschaf van originele cartridges, die zijn altijd aan de prijs. De goedkopere varianten werkten indertijd niet op onze HP printer.

SCORE 10

Goede Prijs is snelle levering, Top!

• Aanbevelen Ja

ALs ik nog een keer zoiets heb, dan kom ik beslist terug

Makkelijk en fijn materiaal om mee te werken. De levering is ook zoals afgesproken gegaan.

• Aanbevelen Ja

Gewoon goed! Mooie deuren, correcte bezorging

SCORE 10

De bestelling was er meteen de volgende dag!

Score 10

Score 8

****

snelle service! gewoon top

SCORE 10

Voor de eerste maal besteld. Alles perfekt. Geen klachten. Snelle levering.

SCORE 2

ik heb voor de 2e keer inkt besteld voor mijn HP printer en ook de 2e keer doet de zwarte cartridge het niet. ik krijg weer een foutmelding en de printer doet het niet. Geachte heer, Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat u problemen heeft met de cartridge. Onze klantenservice zal vandaag contact met u opnemen om het probleem op te lossen. Met vriendelijke groeten, Het INKT.NL team

• Aanbevelen Nee

SCORE 8

Eigenmerk inktcartridge besteld. De volgende dag werk het geleverd. Alles werkt prima en het scheelt veel geld.

SCORE 10

zeer snelle levering en alles keurig verpakt

bestelling werd prima afgehandeld

goed en snel

Score 10

Schnelle Lieferung. Alles bestens

SCORE 8

snel geleverd en doet wat het moet doen. Maar dat mag je verwachten. OK