SCORE 8

Snelle levering en goede print kwaliteit

SCORE 10

Zeer voordelige toner voor mijn printer besteld en deze de volgende dag ontvangen. Goed verpakt. Bij dit bedrijf ga ik vaker mijn toner bestellen.

SCORE 10

Prima prijs kwaliteit snelheid aanbod

SCORE 8

Heel belangrijk dat je telefonisch contact kunt maken. Twee HP cartridges besteld. Een HP cartridge werkte niet, de andere wel. Geen probleem. Ik kreeg een mailtje met de retourzendgegevens. De volgende dag werd de vervangende cartridge afgeleverd. Superservice.

SCORE 10

Snelle levering en goede prijs

SCORE 8

Prima werkwijze. Alleen dat je moet betalen voor de verzendkosten. Als dat zo blijft koop ik ergens anders

SCORE 10

Ben zeer tevreden over mijn bestelling die ik heel vlug in huis kreeg

Ik ben zeer tevreden.

Snelle een goede service

SCORE 10

Snelle levering en de Toner werkt prima

vlotte service

SCORE 10

Overzichtelijke site, goede en betaalbare alternatieven en snelle levering. Top !

SCORE 8

Snelle afhandeling en levering tegen aantrekkelijke prijs

SCORE 10

Snelle service. Ik had het bestelde al de volgende dag in huis !

SCORE 8

Bestelling heel vlot afgehandeld. Jammer misschien dat er niet kan betaald worden met bvb VISA of MAESTRO (vanuit België). Nu moet gewacht worden tot het geld op de rekening staat, waardoor tijd verloren wordt.

SCORE 10

Ruime keuze, ook in eigen merken en vlotte service! Heb alleen maar positieve ervaringen.

SCORE 10

correct item en snel verzonden

SCORE 10

Een goed prijs, een prima product. Snelle levering. Alles ging soepel. Top!

SCORE 10

snelle service en veel goedkoper dan in België

SCORE 10

Snelle levering, prima kwaliteit en goedkoop!!

SCORE 10

Geweldig. Een en al lof. Bij een bestelling is het gelijk duidelijk dat het een betrouwbaar bedrijf is en dus jullie kracht,

snelle sevice

SCORE 10

Prima en op tijd geleverd tegen een mooie lage prijs

SCORE 10

Snelle levering, goede kwaliteit en lage prijs, wat wil je nog meer !