sehr schnelle Lieferung.\nProduktbewertung nach dem 44.14. 4017
Snelle levering. Goed product�
Source: Kiyoh
Geen minpunten. Komen na datgene dat beloofd werd. Goed product dat voldoet aan verwachring. Aan te raden.
Source: Kiyoh
vertrouwen, duidelijk, echt een aanrader. verwijs ook klanten naar hun om sanitair uit te zoeken en zijn erg tevreden.
Source: Kiyoh
Die Schneeketten haben ein gutes Preis-Leistungsverhältnis und lassen sich gut montieren.
Source: eKomi
Hat alles reibungslos funktioniert.
Bin zufrieden
Source: eKomi
Unkomplizierter Bestellvorgang und prompte Lieferung!
schnell und gut
alles anonym, alles gut.
Source: eKomi
Prima spul en zeer snel geleverd
Source: eKomi
Na een fout in de aanlevering, goed geholpen door de klanten assistent
Source: eKomi
Bestelling zaterdag 09-12 ingegeven. Maandag ontvangen wij bericht dat de bestelling is opgehaald door Post NL. Dinsdag staat er levering "VANDAAG" op de meegeleverde tracking site van Post NL, maar dat gebeurde niet! Woensdag idem m.a.w. levering "VANDAAG", maar dat gebeurde NIET! Donderdag staat er op de site " ONBEKEND" Wij nemen rechtstreeks contact op met Inkt nl maar u kan ons geen verdere info geven....het is in onderzoek.........bij Post NL Vrijdag idem geen info en op site staat nog steeds "Onbekend" Zaterdag staat plots op de site " Vandaag " maar het pakket werd op een foutief adres geleverd, *** Deze mensen nemen contact met ons en wij moeten het pakket dat onbewaakt is achtergelaten aan hun voordeur gaan ophalen. U zal begrijpen dat wij niet echt tevreden zijn met deze levering. Wij ontvangen jaarlijks tussen de 380 en 450 leveringen, u zal begrijpen deze soort leveringen voor ons geen haalbare kaart zijn. mvg *** Geachte heer Werckx, Bedankt voor uw feedback. Wij begrijpen dat deze vertraging erg vervelend is. Er waren helaas wat problemen met het leveren van onze pakketten in België. Omdat wij een onderzoek zijn gestart bij Postnl konden wij u niet direct aangeven wanneer Postnl dit pakket zou aanbieden. Nogmaals onze excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groeten, Het INKT.NL team
Alles bestens,jederzeit gerne wieder
Source: eKomi
Makkelijke site en scherpe prijzen maar wat nog veel belangrijker is een goede klantenservice. 1 van de cartridges die ik besteld had was niet helemaal goed. Deze is direct kosteloos omgeruild en ging bijzonder snel grote complimenten.
Source: eKomi
schnelle bearbeitung . und schnelle lieferung
Source: eKomi
Het product was ok, alleen de verzending had veel beter gekund. Ik had toners besteld op vrijdagavond voor 22u. Op de website staat op werkdagen besteld voor 22u, morgen in huis. Levering in België en Nederland. In eerste instantie had ik de toners dus zaterdag verwacht. Zaterdag niets. Dan maar maandag. Maandag tegen het einde van de werkdag een telefoontje van inkt.nl gekregen om mijn adresgegevens te controleren, dus was er blijkbaar nog steeds niets verzonden. Ik vraag nog aan de medewerker of ik dit dinsdag kan verwachten, en deze bevestigt dit. Dinsdag niets. Tegen het einde van de werkdag bel in dus inkt.nl op, krijg ik een andere medewerker aan de lijn die me dan vertelt dat dit voor verzending naar België wel een dag extra kan duren. Woensdag eindelijk toners gekregen. Dit kan duidelijker op de site gecommuniceerd worden. Ik heb nu drie dagen voor niets iemand laten wachten op een pakje. Als je niets meer kan printen en op de site staat 24uurs levering dan is 4 dagen extra toch echt wel te lang Van de drie kleuren die ik besteld had zit er voorlopig de gele in van het huismerk en deze geeft hetzelfde resultaat van afdrukken dan de echte toner. Inhoud en levensduur nog af te wachten. Geachte heer, Bedankt voor uw feedback. Bij eerste bestellingen controleren wij altijd de adresgegevens. Maandagochtend hebben wij daarover telefonisch contact met u gehad. Omdat wij in het weekend geen bestellingen versturen, is deze maandag verwerkt en verzonden. Een bestelling naar België kan één tot twee werkdagen duren. Excuses voor de verwarring rondom uw bestelling. Met vriendelijke groeten, Het INKT.NL team
Source: eKomi
Schnelle problemlose Lieferung, geringen Mehrkosten bei PayPal Zahlung unklar.
Source: eKomi
Sehr schnelle und kompetente Beratung.\nDie Lieferung erfolgte ebenfalls zur äußersten Zufriedenheit innerhalb von 6 Arbeitstagen.
Perfecte levering en producten
Source: eKomi
Makkelijk bestelling, snel aflevering! Top!
Source: eKomi
Zeer tevreden over de snelle levering en het goede product.
Source: eKomi
Zaterdag besteld en woensdag geleverd komt niet overeen met wat op de website, aangaande levertijd, beweerd wordt