SCORE 8

scherpe prijs, snel in huis, goed verpakt, storingsvrij. kortom prima!

SCORE 10

Volgende dag geleverd. Top.

prijs ok snelle levering

SCORE 10

Goedkoop en snel voor printertoner

Top-service, top-prijsje!

SCORE 10

Had voor A3 printer verkeerde toner besteld. Mijn fout. Door hun direct hersteld. Retourzending was ook binnen 48h verwerkt. En de factuur van de nieuw verzonden toner was ook binnen enkele uren in orde gemaakt met de reeds betaalde factuur. Oftewel. Goede en snelle service.

SCORE 10

Zeer ruim assortiment, zeer lage prijzen, zeer snelle levering en zeer vriendelijke helpdesk. Wat wil je nog meer. Het doet bijna zeer zo goed als ze zijn. Je wilt echt geen ander meer. Chapeau.

SCORE 8

Werkt uitstekend. Vlotte afhandeling.

SCORE 10

Snelle levering, goede prijs!

SCORE 8

Prijs en levering zijn goed. Spijtig dat inkt.nl niet globaal denkt en buiten Nederland de mogelijkheid biedt om met PayPal (verzendverzekering voor koper) of debetkaart (vb bancontact) te betalen. Dat versneld de betaling en dus ook de verzending. Vooruitbetalen via giro-overschrijving, vooral internationaal, vertraag't de levering.

SCORE 10

Goede prijs (was de goedkoopste toner op internet voor onze printer). Geen originele van de fabrikant, maar daardoor goedkoper en werkt uitstekend.

SCORE 10

Snelle levering, prima prijs, handige website!

SCORE 6

Ik heb huismerk tonercartridges bestelt en die blijken niet compatible zijn met mijn hp-printer, printer geeft aan dat deze niet origineel van hp zijn, dus einde verhaal dacht ik. Na melding hiervan bij inkt.nl ontving ik een standaard email over inkjetpatronen en kleuren en resetten en bla bla bla, terwijl het gewoon een zwarte toner was. Verder tevreden, want via een omweg werken die patronen wel, jammer dat inkt.nl geen partij is geweest in me hiermee op weg te helpen.

SCORE 10

Snelle en correcte levering tegen een goede prijs.

Snel ontvangen! Aanrader!

Zeer snelle service

SCORE 10

Ik schrok een beetje toen ik de doos opende en vier verschillende verpakkingen zag voor de toners die ik besteld had. Zijn immers allemaal voor dezelfde printer. Maar werkt prima. EN ECHT VOOR EEN PRIMA PRIJS. Helemaal tevreden dus !!

SCORE 8

Zeer tevreden met snelle levering van de leverancier

SCORE 10

Alles is goed gegaan Comminicatie en prijs !!

SCORE 10

De ene dag besteld, de volgende dag in huis. Prima geregeld hoor...

SCORE 8

Service is goed, ik hoop dat de kwaliteit van het product bij het gebruik ook uitstekend te zijn.

SCORE 8

Goede organisatie! perfecte aflevering wel iets aan de dure kant (Canon cartridges) portokosten werd voorheen niet in rekening gebracht, nu wel.

SCORE 10

Prima kwaliteit ,goede en snelle levering en service

SCORE 8

tevreden over de service telefonische kontakt en de snelle levering