SCORE 8

De bestelling is goed en snel afgehandeld. Vond het alleen jammer dat voor aflevering van het pakket geen tijdindicatie werd afgegeven. Alleen de datum werd vermeld.

SCORE 10

Eenvoudig om te bestellen, vlotte bezorging en een heel goede prijs - kwaliteit verhouding. Afdrukken zijn van zeer goede kwaliteit!

SCORE 8

Eenvoudig besteld, keurig geleverd, niet duur! nog geen gebruik van gemaakt...

SCORE 10

snelle service en goed product!

SCORE 10

Supersnel geleverd. Betaling zakelijk op rekening, TOF. Aanrader!

SCORE 4

Gekozen voor betalen op rekening zodat er pas betaald hoefde te worden nadat ik tevreden was met de producten. Volgens mij betekend dit nog steeds dat ik achteraf alle bestelde artikelen in één keer kan betalen. Op de website staat vóór 22:00 besteld, morgen in huis. Allemaal niet dus. Vrijdag besteld, maar het hele weekend niks geleverd. Pas maandag een bericht ontvangen dat er eerst moest worden betaald waarna het pas zou worden verzonden. (betalen op rekening?) Uiteindelijk woensdag pas geleverd. Klantenservice in het weekend niet bereikbaar en geen status van mijn bestelling te vinden. Al met al geen positieve ervaring. Beste Heer Mensinghe, De reden dat uw order onder vooruit betalen is gegaan is omdat u bij het invullen van de gegevens online een onjuist telefoonnummer in vult. Alle klantgegevens controleren wij, mede middels het telefonisch contacteren om de gegevens met de klant door te nemen. Als er gegevens express verkeerd in gevuld zijn, in dit geval een 0600000000 nummer zal ons systeem altijd de order pas versturen nadat de betaling binnen is. Begrijpelijk dat dit vervelend voor u is, maar helaas is dit uit veiligheidsredenen naar onze klanten zo in ons systeem ingericht. Bij het bestellen op onze website kon u teven vooraf zien dat wij op werkdagen tussen 09:30 en 17:30 telefonisch te bereiken zijn. Het is vervelend dat de order heeft moeten laten wachten, echter hoop ik dat u onze veiligheidsredenen kunt accepteren en begrijpen. Fijn dat de bestelling bij u op adres is. Vriendelijke groet, Het INKT.nl TEAM

• Aanbevelen Nee

SCORE 8

artikelen snel en goed geleverd

Rapide et fonctionnel. Parfait. Merci

SCORE 10

Snelle levering, veel goedkoper dan de concurrent!!!

SCORE 8

Snelle afhandeling. Prima verpakt..Nog niet in gebruik.Dus kwaliteit nog niet bekend

SCORE 10

Goede prijs en een zeer vlotte levering van de bestelde producten!

SCORE 10

Goede kwaliteit, snel, prijsvriendelijk.

SCORE 10

Alles loopt gesmeerd rondom een bestelling.

SCORE 8

snel geleverd tegen een zeer goede prijs. Nu afwachten hoe de kwaliteit is, daar heb ik nog geen ervaring mee

Ben tevreden...

Snelle en juiste levering

SCORE 10

Quick delivery. Good prices.

SCORE 10

Snelle levering en onverwacht lage prijzen voor toner die bij andere leveranciers 3 x zo duur is.

SCORE 10

prima geregeld. binnen een dag bezorgd.

SCORE 8

Hele snelle service en niet duur

SCORE 10

Uitstekend tot zover Had mijn twijfel over kwaliteit en prijs

SCORE 10

Prima verlopen bestelling van toner voor een onwaarschijnlijk scherpe prijs,

SCORE 10

Snel geleverd en ondanks een huismerk van prima kwaliteit.