Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

SCORE 8

Ik heb maar 1 vraag en dat is of u bij de bestelling de vorige bestelling kunt laten zien, zodat niet elke keer opnieuw geselecteerd moet worden welke inktjets besteld moeten worden

SCORE 10

ik heb toner besteld, was op tijd geleverd, goeie service, artikel zelf is in orde. Veel bedankt !!!

SCORE 10

Snelle levering van toner, goedkoop en werkt orima

SCORE 8

Ik ben tevreden dus voor mij geen veranderingen

SCORE 10

Goed en snel bezorgd prima kan niet beter.

SCORE 8

De eerste keer dat ik een bestelling bij u heb gedaan. De tonercassette werkt prima en het pakket was goed verpakt. De derde dag had ik het binnen.

Zeer snel en correct

SCORE 10

De snelheid waarmee spullen geleverd worden is fantastisch en van een goede kwaliteit. dank hier voor.

SCORE 10

zeer snelle en correcte levering.

SCORE 10

Goede website, overzichtelijk. Snelle levering die goed verpakt is binnen 24 uur? Goede kwaliteit inkt en wat een verschil in prijs. Complimenten!!! ***

SCORE 8

Prima ervaring. Probleem werd adequaat opgelost.

SCORE 10

Snelle levering en goeie prijzen. Overzichtelijke site.

SCORE 10

100% tevreden over het product Snel bezorgd Zou het iedereen aanbevelen.

Ga zo door

SCORE 8

Vlotte afhandeling. Goedkoop. Nu het product nog uitproberen.

Snelle bezorging!

SCORE 10

Goede en spoedige aflevering, goede verpakking.

SCORE 10

prima toners, veel inkt en voordelige prijs.

SCORE 10

Prima webwinkel, snelle levering, prima prijs. voor de eerste keer iets besteld, ziet er goed uit. nu nog afwachten of de qualiteit ook goed is.

SCORE 10

's Middags besteld, de volgende dag geleverd. Top!

super snel en correct!

SCORE 8

Slelle levering volgens afspraak.

SCORE 8

Goed: doen wat je belooft, snel tegen een goede prijs

Score 8

Bestellvorgang war unkopmpliziert, die Ware war innerhalb weniger Tage da. Der Dachträger hat jedoch ein Manko: er passt nicht genau auf die Dachreling des entsprechenbden Fahrzeugs, os dass er nicht flächig an der Reling anliegtr, sondern teilweise. Der Halt ist fest, aber nicht perfekt.aDetail zum Manko: schraubt man die HAlterung um die Dachreling zu, so liegt die innere Halterung nur oben an der Innenseite der Reling an und stellt sich schräg. Sie müsste sich eigentlich flächig anlegen, tut sie aber nicht. Dies betrifft alle vier Halterungen der beiden Stangen.

SCORE 10

Goede leveringstermijn, goede prijs, zeer goede opvolging, ook bij een probleem. Zal zeker aanbevelen.