SCORE 10

Snelle levering , goede service. Toen ik belde dat miin drum niet goed was, kreeg ik direct een nieuwe toe gestuurd. Deze was wel oke. Bedankt hier voor

• Aanbevelen Ja

Service gaat dieper dan de palen!

Topservice v.w.b. de uitvoering. Er waren meer elementen nodig om de juiste stevigheid te krijgen. Ervaring en deskundigheid van de werknemer waren top!

Snelle en correcte levering

SCORE 10

Snelle levering ( volgende dag). Zeer tevreden!

Snelle correcte service

SCORE 10

Correcte afhandeling en snelle levering, alleen spijtig dat paypal niet tot de betalingsmogelijkheden behoort. Het aangekochte artikel kan ik nog niet beoordelen, ik heb het nog niet gebruikt.

****

SCORE 10

Zeer tevreden .mooi op tijd de zending binnen gekregen super .en de inkt is prima om mee te werken. Vrijdag Gr ***

SCORE 10

Makkelijk bestellen en snelle levering!!!

Ik ben gewoon tevreden

SCORE 6

SCORE 10

Hele duidelijk en overzichtelijke website, makkelijk te bestellen en snelle levering.

SCORE 2

Bedrijfsmatige bestelling: Bij de bestelling werd de mogelijkheid geboden om op rekening te betalen. Echter kreeg ik later een mail dat er eerst vooruit betaalt dient te worden. Blijkbaar is er geen vertrouwen dat ik die paar tientjes niet betaal. Rekeningen worden altijd keurig voldaan en er zijn geen registraties. Uiteindelijk is de bestelling daarna wel vlot verlopen.

• Aanbevelen Nee

SCORE 8

Prima service, maar spijtig dat intracommunautair bestellen iets moeilijker verloopt en niet gewoon online kan gebeuren.

SCORE 10

Snel geleverd en ziet er goed uit.

SCORE 10

De betalingsmethodes waren voor mij niet helemaal duidelijk. Maar één telefoontje maakte alles goed. Super service!

SCORE 8

Duidelijke site en snelle levertijden helemaal goed!

SCORE 10

zelden een levering zo snel ontvangen top bedrijf

goed en snel geleverd

Snel bezorgd.

Snel, goedkoop en duidelijk

Supersnelle levering.

Goeie kwaliteit, snelle levering

Alles prima!

SCORE 10

prima inkt en zeer snelle levering .. top