SCORE 8

In eerste instantie werkte geen van beide cartridges. Printer kwam in alarm en er werd geen enkele pagina geprint. Heb dan een paar keer de cartridges terug verwijderd en opnieuw geplaatst en plotseling bleek printer te printen. Tot op heden geen problemen. Wat betreft de bestelling redelijk tevreden. Wel spijtig dat men niet per kredietkaart kan betalen. Dit zou de levering nog versnellen. Nu moet eerst een overschrijving gedaan worden.

SCORE 10

Alles netjes en verzorgd. op Tijd afgeleverd. Zeer tevreden hierover.

goede snelle service

SCORE 10

Perfecte service en duidelijke webshop!.... Telefonisch zeer vriendelijk, duidelijk en vakkundig, bovendien scherpe prijzen en zeer snelle franco levering ( bij redelijk bedrag). Ik koop op zeker nergens anders mijn "Inkt"..... Ik vond het laatst alleen een beetje onhandig dat de codering van een eerder aangekochte cartridge anders was, maar ben daar prima met de telefoniste uitgekomen! Een regelrechte aanrader net zoals Raamvisie!

SCORE 10

Keurig en snelle behandeling.Ook als er iets niet goed is,retour en gelijk kosteloos nieuw.

SCORE 2

Een paar maand terug toners gekocht voor Samsung clx-3305fw Sindsdien geeft de printer foutmeldingen voor de toners Slechte beslissing... Geachte heer,mevrouw, Bedankt voor uw feedback. Aan de hand van uw bestelling zien wij dat u vorige maand een Brother toner heeft besteld. Onze klantenservice zal vandaag nog contact met u opnemen. Met vriendelijke groeten, Het INKT.NL Team

• Aanbevelen Nee

SCORE 10

Snelle service en snelle levering

correct

SCORE 10

Ik moest een omruiling doen van inktpatronen en dit is uitstekend verlopen . Had me geen betere service kunnen bedenken .Alsnog bedankt voor de goede opvolging en afloop.Dit is pas vertrouwen bij leverancier MVG ***

SCORE 8

Heb ander product gekregen dan besteld. Hopelijk past de cartridge in de printer !

SCORE 8

Snel bezorgd, kwaliteit van de inkt van het huismerk is goed genoeg.

SCORE 10

Een makkelijke manier om 70% op je printkosten te besparen!

zeer tevreden

SCORE 10

Prima toner en heel betaalbaar en snel geleverd prima

SCORE 8

Lage prijs, snelle levering. Minpuntje: bij het plaatsen van de bestelling wordt aangegeven dat betaling achteraf mogelijk is. Vervolgens staat er in de orderbevestiging dat de betaling ontvangen moet zijn voordat de order in behandeling genomen wordt.

snelle levering - veel keuze - goedkoop - goede kwaliteit-

SCORE 10

vlotte afhandeling zeer snel geleverd ga zo door mensen

SCORE 8

ik ben blij dat ook nadat ik 2 toners terug heb gestuurd dat dit ook financieel netjes is afgewikkeld

SCORE 10

Perfecte en snelle levering voor een geweldig lage prijs

SCORE 8

De bestelling is snel en goed afgehandeld.

SCORE 10

Zeer snelle sevice, de volgende dag bezorgd.

Alles is perfect !

SCORE 10

TOP service en snelle afandeling

SCORE 10

Geachte. Ik ben zeer tevreden over de service. Het is ook gemakkelijk om online de bestelling te volgen. De levering ging vlot.en de kwaliteit van de inkt (huismerk) is zéér goed. De prijs is zeker goedkoop vergeleken met de originele cartridges van Brother. Dus: prijs-kwaliteit is super. In de toekomst bestel ik zeker verder bij jullie.