SCORE 8

tevreden over de snelle levering

Prima snelle levering.

SCORE 10

Eerst een verkeerd adres doorgegeven. Kreeg een keurige email en daarna is het zonder verder commentaar naar het juiste adres gestuurd, Waarvoor Dank!!

Makkelijk, zeer snel.....perfect!!!

SCORE 10

Gezocht Toner voor mijn printer en kwam bij Inkt.nl uit omdat zij toch de goedkoopste zijn, besteld en betaald, de volgende dag in huis, bedankt Inkt.nl voor de snelle levering en moet zeggen dat de print kwaliteit fantastisch is.

Score 1

Bei Lieferung haben wichtige Teile gefehl. Auf Mails wurde anfangs reagiert und es wurde um Bilder der fehlenden Teile gebeten. die Hatte ich zugesendet....aber ab da keine Reaktion mehr, sehr merkwürdig. Also ich kann den Laden nicht weiterempfehlen schade

• Aanbevelen Nein

SCORE 8

Fijn product, goede prijs! Snel geleverd!

SCORE 10

Prima levering snel ontvangen en zeer tevreden.

SCORE 10

Prima gegaan, inkt snel binnen en netjes verpakt

SCORE 4

Niet op de site vermelden voor 22.00 uur besteld zelfde dag verzonden

• Aanbevelen Nee

SCORE 10

vlotte bestelling plaatsen snel afhandelen en keurig op tijd bezorgen Top!! Daar houden wij van, met vriendelijke groet ***

SCORE 8

Scherpe prijs voor een huismerkdrum voor een Brother laserprinter. Eerste test is OK. Hoe de drum zich houdt na 10.000 of 20.000 afdrukken moet nog blijken. Afhandeling van de bestelling en levering is verder prima in orde.

SCORE 10

's avonds besteld, dag daarop in huis. Prima

SCORE 10

uitstekend! besteld en een dag later was de cartridge er al ik keek een beetje raar op mijn neus toen ik aan het lint trok waarop 'pull' stond en voor mijn gevoel het er wel heel lang uit kwam.. ik dacht even dat ik de cartridge gesloopt had, maar een paar mm. later was het oké

Score 10

Guter Preis und gutes Produkt, schnelle Lieferung, alles gut!

SCORE 10

Het bedrijf levert wat het beloffd met zorg.

Sehr freundliches und hilfsbereites Personal

SCORE 10

INKT.nl maakt zijn beloften HELEMAAL waar. De bestelde toner en drum voor mijn printer zijn keurig verpakt en op tijd geleverd. Geen flauwe kul qua smoezen. Zo hoort het dus!! Mocht ik weet wat nodig hebben dan zal ik INKT.nl zeker weer benaderen. Ook familie, vrienden en kennissen zal ik informeren dat INKT.nl snel is qua leveren en zijn artikelen met een prettige betaalbare prijs verkoopt. Mvgr, ***

Score 10

Passt super alles bestens schnelle Lieferung

Score 10

Zuverlässig, Versand aus den Niederlanden, daher 1-4 Tage extra einplanen beim Bestellen

Score 8

Mit dem Anbieter hatte ich kein Problem. Eher mit dem Produkt. wo kann ich das bewerten?

Score 10

Ich habe einen tollen Artikel erhalten. Fragen, die ich noch dazu hatte wurden umgehend beantwortet.\n\nIch bin sehr zufrieden.

SCORE 2

De bestelling is snel geleverd maar kwalitatief verschrikkelijk. De tonercartridge geeft véél te veel toner af, waardoor alle prints zowel voorkant als achterkant donkergrijs zijn. Heb alles schoongemaakt, paarhonderd printjes gemaakt, maar het werk niet beter. Oude cartridge bijgevuld met toner uit jullie levering, terug in de printer en hij print weer perfect. Zeer ontevreden dus! Oplossing? Geachte heer,mevrouw, Vervelend dat u problemen heeft met de afdrukkwaliteit. Onze klantenservice neemt vandaag contact met u op. Met vriendelijke groeten, Het INKT.NL Team

• Aanbevelen Nee

Score 8

Zufrieden mit dem Produkt und schnelle Antwort von Kundenservice. Die Lieferung war aber nicht wie versprochen. 1 ganze Woche hat gedauert.

Score 10

schnelle Lieferung und problemlose Überweisung. Kann man jederzeit weiterempfehlen