Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

Great!

SCORE 10

Het was weer perfect, de levering, en spotgoedkoop, dus ik blijf wel klant.

Score 6

Die Ware ist bis dato noch nicht angekommen. Wenn Sie Ihre Produkte mit einer Lieferzeit von 1-6 Werktagen ausweisen, sollten diese auch von Ihrem Versandpartner eingehalten werden.

Huismerk is uitstekend.

zeer goed

Goede en snelle levering

SCORE 10

goed aan de telefoon geholpen en snelle levering (en niet te duur)

Zeer snelle bezorging.

SCORE 10

Tegen alle verwachtingen in binnen 24u geleverd in België. Goede prijzen en goede kwaliteit van toners. TOP !

SCORE 6

De levering was goed, om inky te bestseller is een ramp

SCORE 6

De bestelling was vertraagd omdat er geen voorraad was. Wel bericht hiervan gekregen maar niet wat de te verwachten levertijd zou zijn. Na een paar dagen bericht gehad dat geleverd ging worden. Keurig uitgevoerd maar de rijd dat ik thuis moest blijven ivm levering is echt ongehoord. De levering zou plaats vinden tussen 11:00 uur en 21:30 uur. Werkelijk belachelijk.

SCORE 10

Snel services en print geweldig

SCORE 10

De huismerk tonercartridge geeft 1e klas prints (HP51X voor HP Laserjet P3005). Snelle levering, op afgesproken dag.

SCORE 10

Ze hebben een supersnelle levering de website is heel duidelijk Je vindt heel snel wat je moet hebben Ik kom mijn cartridges in geen enkele winkel vinden in deze webshop 3 minuten Alles ging zeer vlot je krijgt een bevestiging van je bestelling top!!

Alles OK

SCORE 8

Zonder meer goed. Adequate en vlotte afhandeling bij vervanging. Klantgericht met goede service.

Op tijd. Kwaliteit goed.

SCORE 10

Snel en netjes geleverd. De toners doen het prima. Wij gaan onze toners hier voortaan halen denk ik. :)

SCORE 10

Goede prijs, snel bezorgd. Toppi !

SCORE 10

Zeer tevreden snelle levering.

SCORE 10

Snelle service. En voorzover te beoordelen goed produkt

Prima zaak.

SCORE 10

beschrijving op de site is duidelijk en na bestelling een snelle levering. Ben zeer tevreden

SCORE 10

Alles perfect, van product zoeken op de website, bestellen en snelle levering. Last but not least: de prijs !!

goede