Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

SCORE 8

De bestelling is correct behandeld en afgehandeld niets op aan te merken.

SCORE 10

snel en goed en goedkoop

SCORE 10

Ik had mijn toner heel snel bi.nen top service

SCORE 10

L.S., Mijn bestelling door INKT.nl zeer snel op mijn adres bezorgd. De verpakking van de bestelling zag er zeer goed verzorgd uit. Dus voor herhaling vatbaar. Klasse dus!!! Met vriendelijke groet, ***

SCORE 6

Goede prijs, duidelijke website en bestelinstructies. Alleen... de goederen kwamen te laat aan! Niks "volgende dag in huis"! Vervelend, want die "volgende dag" was ik thuis, maar de dag erop niet!

Score 10

Es gab zunächst ein Problem mit der Lieferung, aber das wurde innerhalb von 44 Stunden zu meiner vollsten Zufriedenheit gelöst!! Bei Bedarf werde ich bei dieser Firma wieder einkaufen!!!

Sehr schneller Versand und gute Ware

SCORE 10

vaste klant, altijd zeer tevreden!

Score 10

Schnelle, einfache und perfekte Abwicklung.

goed, snel en aangenaam

SCORE 6

Bestelling snel en goed afgehandeld. Cartridges worden niet goed afgesloten door oranje cap . Bij verwijderen van cap loopt inkt op de handen....zeer vervelend want moeilijk te verwijderen . Bestelling was overigens goed verpakt.

SCORE 10

De toner, welke ik besteld had, was heel netjes en goed verpakt! De hele gang van zaken was super afgehandeld..

SCORE 10

Ik had 2 inktpatronen besteld maar ik dacht dat ik de verkeerde had besteld. Toen belde ik de klantenservice en zij hebben mij vriendelijk geholpen. De bestelling had ik de volgende dag al in huis.

SCORE 8

Uw bezorgdienst heeft het pakket bij mijn buren afgegeven zonder een briefje bij mij in de bus te doen. Dit hoort niet! Overigens reken ik dat INKT.nl niet direct aan.

SCORE 8

scherpe prijs en snel opgestuurd

SCORE 8

Goede prijs. Snelle service.

goede prijs-kwaliteit.

SCORE 10

De afwikkeling van de bestelling is prima gegaan.

SCORE 10

Snel bezorgd en de vervangende drum voor de Brother heeft het probleem met de strepen op het papier opgelost voor een steelrpijs. Deze printer kan nog weer een ronde mee voor een paar tientjes!

SCORE 8

Bestelprocedure is helder. Informatie over de procedure en bestelling is duidelijk. Levering exact volgens opgave. Na installatie van de inktpatronen zal pas blijken of het product van goede kwaliteit is.

SCORE 10

Super bedrijf! Zéér snelle levering, heel erg goede prijs. Kunnen bij mij niet meer stuk!

gewoon goed zo als altijd en komen hun afspraken 100% na

SCORE 10

Perfect op tijd geleverd en achteraf betalen ook heel prettig; veilig. Je hoort zo veel rare dingen tegenwoordig.

Schnell und unkompliziert,super Kundenbetreung