Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

SCORE 8

Een goed overzicht op de website. Op de website staat de ene dag besteld dat het de besteller het de andere dag krijgt. Dat was in mijn geval in 2 dagen helaas, terwijl ik het wel nodig had. Voor de rest is het wel prima gegaan.

SCORE 10

Inderdaad, cartridge volgende dag binnen voor een goede prijs. Mijn HP printer jankt dat de cartridge niet origineel is (die is 3x zo duur) maar moet gewoon wennen.

Tevreden

SCORE 8

zeer voordelige cardridges en goed gevuld en snelle levering top

SCORE 6

Ruime keus op overzichtelijke site. Goede prijzen. Echter geen levering met 1 dag. Op vrijdag om 15.30 u besteld en bestelling kwam op dinsdag binnen. Voor mij geen probleem, maar als je wacht op een snelle levering is het goed hier rekening mee te houden. Ik kreeg keurig een track&tracecode, maar geen verklaring voor de vertraging van mijn levering.

Score 8

Sehr prompt. Super, nur ein kleine Plastik war kaputt, aber ist ein Kleinigkeit.

Score 10

Optimaler Ablauf, von der Bestellung bis zur Auslieferung vergingen gerade einmal zwei Tage. Produkt ist wie beschrieben, und fand den Weg bis zu uns sehr gut verpackt und absolut unbeschadet. Alles in allem sehr zufrieden. Gerne wieder.

Alles gut

SCORE 10

Ongelovige dat prijsverschil, de toners doen het zonder enige aanpassingen en werken meteen als een echte HP product. De afdruk kwaliteit laat niets te wensen over. Zelf was ik een beetje benauwd, ik dacht van meer dan €***, dan moet er wel wat aan de hand zijn, maar nee geweldig, dank u wel

prima levering.

SCORE 8

Leveringstijd wijkt af ivm Koningsdag, maar stond niet aan gegeven.

vlotte perfecte service.

Score 8

Lieferung erfolgte schnell und pünktlich. \nProdukt ist voll funktionsfähig.\nBedienungsanleitung ist mangelhaft.

SCORE 8

bestelling snel en goed afgeleverd

SCORE 10

prima toner, zo voordelig had ik de toner nog niet gevonden en de volgende dag in huis.

xxx

SCORE 10

Uw website is overzichtelijk. De bestelling is uitstekend afgehandeld. Ik blijf klant!

Score 10

Schnelle Lieferung , gute Qualität \nDachträgeronline kann ich nur weiter empfehlen

Score 10

Sehr schnelle Lieferung nach Deutschland und sehr gutes Produkt !!! Ich bin sehr zufrieden damit &#148077

Score 10

Artikel ist wie bestellt und kurzfristig geliefert worden. Bin rundum zufrieden. Die Montage war sehr einfach.

SCORE 10

zeer snelle levering goede verpakking uitstekende kwaliteit zeer goede service

SCORE 10

Goede service, snelle levering en hele scherpe prijzen

SCORE 10

Snel en netjes order verwerkt!

snelle en goede service

SCORE 8

De verbeteringen aan de site worden enorm gewaardeerd :-) :-) Ga zo door. Het kan allemaal nog makkelijker :-)!