Snelle service TOP!!

SCORE 10

Bestelling werd goed afgehandeld. Zeer tevreden.

SCORE 10

Ik kan alleen beoordelen op basis van 2 punten. A) het product dat ik wilde hebben had men op voorraad en men was ook nog de goedkoopste hierin. B) de levering van het product was goed en snel - zondagavond besteld en dinsdag bezorgd.

SCORE 8

Veel kwaliteit voor een leuke prijs

Score 10

Gute Beratung nach E-Mail Anfrage.Alles war Bestens.Kann man jeder Zeit weiter empfehlen.

SCORE 10

Snelle levering, prima kwaliteit!

SCORE 10

De bestelling is zeer vlot afgehandeld en de service uitstekend.

SCORE 10

De bestelling is correct en zeer snel bezorgd, maar het Groot complement voor de wijze waarop het bedrijf opereert, zeer, zeer, zeer tevreden!!

Helemaal top!

SCORE 8

Laagste prijs en snelle verzending. Tip-opmerking: ik kreeg een toner geleverd waarop een ander typenummer stond. Bij navraag bleek deze prima geschikt te zijn voor mijn printer maar wellicht was het handiger geweest dit op de factuur te vermelden. Scheelt navraag

Probleemloze zending.

SCORE 8

Heel tevreden over prijzen, en de snelle en correcte hulp. Ook een vlotte afhandeling van klachten. Super !!

snelle levering ! perfect

SCORE 8

Vlotte bestelling en levering. Spijtig dat je niet met bancontact kan betalen (bij betalen via overschrijving duurt de levering langer).

Snelle levering top

SCORE 8

Prima op tijd. Goed verpakt. Het werkt. Dank.

SCORE 8

Snelle levering. goede kwaliteit. Redelijke prijs

SCORE 10

Bestelling en levering heel vlot gegaan. Product werkt correct.

SCORE 10

Duidelijke website. Snelle reactie en respons op mijn bestelling. Uitstekend verpakt en snel ontvangen !

SCORE 10

simpel, snel, netjes, niets op aan te merken. zo zou het overal moeten zijn.

Goeie service

uitstekende prijs