Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

SCORE 8

Goed en op tijd geleverd

SCORE 10

zeer correct verzorging. en goed als het bezorgd wordt altijd een handtekening zetten. zo weet inkt.nl dat het goed bezorgd is.

SCORE 10

Goed afgehandeld, de volgende dag thuis en werkt goed.

vlotte levering

Prima service.

SCORE 10

In een woord SUPER. Reden: na niet kunnen inloggen werd ik telefonisch uitstekend geholpen door een medewerker die naar onze bestelhistorie keek en meteen wist wat ik nodig heb. Ook de snelle levering. Complimenten

super goed en snel

SCORE 8

De levering was snel. Of de producten goed zijn weet ik nog niet.

Score 10

Schnelle Abwicklung und gute fehlerfreie Ware.

Score 10

Lieferung schneller als angesagt! Wo findet man das sonst. \nBox ist super - mal sehen was die Praxis sagt.

Snelle levering!

SCORE 8

Netjes een snelle goede levering voor een eerlijke prijs Hier een tevreden klant

Score 6

Hallo. Von der Bestellung bis zum Versand, alles am 40.04.4017, ging alles sehr schnell. Nur leider ist die Sendung bis heute, 44.04.4017 noch nicht eingetroffen.

Snel en efficient

snel en correct.

SCORE 10

Snelle levering.Goedkope producten en zeer goed.

Lieferung top, Ware gute Qualität und passt, Versand schnell

SCORE 2

Het inkpatroon van het huismerk werkt niet. Ik weeraal beginnen proberen mijn geld terug te krijgen pffft. Geachte heer Vanoystaeyen, Bedankt voor uw feedback. Onze klantenservice zal vandaag contact met u opnemen om dit probleem op te lossen. Met vriendelijke groeten, Het INKT.NL team

• Aanbevelen Nee

SCORE 10

Snelle service. Goede communicatie. Prima verpakking. Zal vaker van uw diensten gebruik maken..

SCORE 10

Snelle verzending met een cartridge van prima kwaliteit tegen een leuke prijs.

SCORE 10

Ik ben dik te vrede, snelle levering en goede inkt.

SCORE 8

Al heel wat gekocht maar we krijgen nooit eens korting op onze bestelling! Toch bedankt voor de goede service maar af en toe een korting zou wel meegenomen zijn

prima service!!!

SCORE 10

Snelle levering en goeie prijs

SCORE 8

Mijn bestelling van een toner voor mijn laserprinter is professioneel en volgens de beloofde aflevertijd correct afgehandeld!! Dank daarvoor!