Bijzonder snelle levering.

Score 10

Der Artikel ist so wie vom Verkäufer beschrieben und passt genau!\nDie Lieferung erfolgte - obwohl in den Niederlanden abgesandt - enorm schnell.\nIch bin sehr zufrieden.

Alles wirklich gut\n

SCORE 10

Voordelig, snelle levering Avonds besteld en de volgende dag bezorgd

SCORE 6

Het was makkelijk om te bestellen en aflevering was correct. Echter op de website staan enkele zaken die niet werden waargemaakt. Website: vanaf € *** gratis bezorgd, klopt niet; er werden afleveringskosten in rekening gebracht. Website: vandaag besteld is morgen in huis, klopt niet. De aflevering duurde een dag langer. Kortom, tijd om de tekst van de website aan te passen.

SCORE 10

ruime keuze van artikelen, na bestelling toner cartridge in juiste order ontvangen, snelle levering. correcte afhandeling van berichtgeving. zoals bevestiging, factuur, verzending aftersales. volgende bestelling zal zeker bij INKT.NL plaatsvinden.

SCORE 10

snelle toezending duidelijk geregeld.

Score 10

Sehr übersichtliche Bestelloberfläche mit gezielter Fahrzeugauswahl, rasche Übermittlung von Bestell- und Versandbestätigung, prompte Lieferung innerhalb der angegebenen Frist. Produkt qualitativ absolut solide. Würde Anbieter weiterempfehlen!

Zeer tevreden over Van Aken Schroeffunderingen

Ons zomerhuisje moest na 40 jaar opnieuw gefundeerd worden. Het ligt op een plek die alleen over water bereikbaar is. De grond is er zo drassig dat er geen heimachines gebruikt kunnen worden. Van Aken Schroeffunderingen biedt in zo'n geval uitkomst. Gegalvaniseerde ijzeren palen van 1,5 meter, voorzien van een schroefdraad, worden met een draagbaar elektrisch apparaat de grond ingedraaid. Aan deze palen kunnen verlengstukken van 1 meter bevestigd worden. In mijn geval bereikten we na ongeveer 3 meter de zandlaag. In totaal draaiden we op deze manier in 1 werkdag, tegen aanvaardbare kosten, 16 palen in de grond en staat ons zomerhuis stevig op de zandlaag. De betreffende medewerker van Van Aken Schroeffunderingen wist precies wat hij deed en dacht goed mee met de uitvoering van het funderingsplan. Ik raad het bedrijf dan ook van harte aan als u van plan bent uw zomerhuis, schuur of terras te funderen.

SCORE 8

gemakkelijk bestellen, snelle levering en goede prijs.

Geen klachten............

SCORE 8

Snelle levering en goed alternatief voor een orginele cartridge.

SCORE 10

oordeel is puur gebaseerd op de snelle en juiste levering, de cartridge is nog niet in gebruik genomen

SCORE 10

In de eerste plaats ben ik zeer tevreden over de kwaliteit van de cartridges. Ze gaan heel lang mee en de kwaliteit is perfect. Èn een interessante prijs! Toen ik nieuwe had besteld, deed de zwarte inkt het nog steeds niet. Toen ben ik goed geadviseerd en heb een reiniger besteld, die me zonder verzendkosten werd toegestuurd! Super! En nu doet de printer het weer prima.

SCORE 10

Zeer snelle levering. Bedankt want had deze dringend nodig. Merci hiervoor.

SCORE 10

Duidelijke site, makkelijk te vinden wat ik nodig had, makkelijke betaling en snelle levering.

correcte en snelle service

SCORE 10

Zeer snelle afhandeling van bestelling, duidelijke communicatie. Voor herhaling vatbaar!

SCORE 10

Netjes op tijd geleverd. Verdiend een plumpje

SCORE 8

Goed, snel en voordelig geleverd, Zeer tevreden.

SCORE 10

Goedkoopste toner die op internet te vinden is, correct, en snel, Kortom de ideale shop voor toners op internet.!

Score 6

Wäre dem preis entsprechend vollkommene in Ordnung,\nDie Abwicklung jedoch ein wenig konfus und deshalb nur 6 Sterne.

SCORE 10

Onmiddellijke reactie op vragen ivm verkeerde levering. Correcte afhandeling

Score 10

Schnelle Lieferung, Artikel wie beschrieben, Preis - Leistung ok.