Score 10

Sehe schnelle und zuverlässige Info. \nAktuelle Versandbenachrichtigung\nSchneekette montiert, alles ok

SCORE 2

Het huismerk had een heel slechte afdrukkwaliteit Heb dan ook nog een nieuwe drum gekocht bij jullie, maar de kwaliteit blijft miserabel. Het blad is niet leesbaar in het midden en heeft slechte kwaliteit links en rechts. Ik heb dan terug een originele Brother drum en toner gekocht en dan weer perfecte Q Geachte mevrouw Comhair, Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat de afdrukkwaliteit niet naar behoren was na het vervangen van de drum. U heeft deze drum inmiddels al onder garantie naar ons teruggestuurd. Wij hopen u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nog vragen heeft horen wij graag van u. Met vriendelijke groeten, Het INKT.NL team

• Aanbevelen Nee

SCORE 10

vlotte afhandeling, zoals voorzien.

Snelle bezorging

SCORE 6

Beste , van de service ben ik heel tevreden , maar heb toch enkele bedenkingen . Enorme moeilijkheden om mijn Canon Prisma printer weer aan de praat te krijgen ! 3 dagen geduurd . Bij vorige bestelling kreeg ik vb. zwarte inkt type NC-RG512 BK en nu PG-510-512 en kleur CL-511-513. Wel die nieuwe kleur inktpot wil niet werken met die oude zwarte inkt NC-RG512 BK , zodat ik deze ook he moeten vervangen , terwijl hij helemaal niet leeg was ! Met vr.gr. ***

SCORE 10

Zeer vlotte en fijne service. U heeft er alvast een meer dan tevreden klant bij.

SCORE 8

INKT.nl . Een goed toegangkelijk keuzemenu. Wel vind ik het lastig dat dit keuzemenu, elke keer nadat een artikel in de winkelmand wordt gelegd, terugspringt naar bovenaan de keuzelijst.... Mogelijkheid tot betalen via PayPal zou ik ook handig vinden. Verder steeds snelle levering en competitieve prijzen.

SCORE 8

Vlotte afhandeling. prijs is oké

SCORE 8

Prettig om een mail te krijgen als de bestelling iets later komt. Het zou handig zijn als er een overzicht komt van de producten die de klant al eerder heeft besteld. Ik moet elke keer zoeken naar het nummer van de printer.

SCORE 10

Geleverd zoals gevraagd-verwacht. Tijd zal het verder leren. Keuze was de prijs die aanzienlijk lager was dan de vaste leverancier ***. Helaas kunnen ze niet concureren met de huismerk toners.

SCORE 8

Snelle bezorging en goede kwaliteit van het eigen merk.

SCORE 10

Goeie prijs en kwaliteit. Eén opmerking: waarom niet betalen via VISA?

snelle levering perfecte prijs

SCORE 10

Zeer snelle en goed service!

Top geregeld

SCORE 10

Eerste keer dat ik hier iets heb besteld, ging allemaal duidelijk en overzichtelijk op de website. Na bestelling keurige communicatie via email. Zelfs een apart bericht dat de levering een dag langer zou duren.

SCORE 10

Geachte dame-heer, Al enkele jaren bestel ik inkt bij u. Dit gaat altijd goed en snel. Ook uw advies over de huismerken komt goed over. Bedankt

Binnen 24 uur geleverd en voor een hele nette prijs

Adequaat !

SCORE 10

Uitstekende service en na een telefoontje werd een menselijke fout direct gecorrigeerd.

Score 10

Ich bin mit dem Service zu ftieden es hat alles super geklappt die Ware ist pünktlich eingetroffen

All things ok

Score 10

Very fast delivery ! Gladly again.

Score 1

Sie wollen wissen, wie zufrieden ich war? Gar nicht, wie kann ich das denn, die Lieferung g ist noch immer nicht eingetroffen. Wir hätten die Schneeketten dringend benötigt und mussten dann ohne Ketten mit einem ganz unguten Gefühl in den Urlaub fahren. Ihre Lieferzeiten sind schlechtweg nicht zu akzeptieren. Beim Abbuchen ging's wesentlich schneller.

• Aanbevelen Nein

1) Nee