SCORE 6

mooie prijs, en op tijd geleverd

SCORE 10

Uiterst snelle en accurate levering

Gewoon goed! Ook bij contact per telefoon! ***

SCORE 10

Razendsnel bezorgd. Het is eerder een kwestie van uren, dan van dagen. Top!

SCORE 10

direct het juiste product afhandeling perfect zeer tevreden voor mij is dit ideaal

SCORE 10

Prima verlopen en ze doen het

SCORE 10

Heel goed bedrijf, de bestelling is zeer goed afgehandeld, ik ben heel tevreden.

Everything perfect!

SCORE 4

Pak zonder GY is voor mij niet compleet. Zou u inclusief moeten aanbieden.

• Aanbevelen Nee

Goed productief bedrijf

SCORE 8

Snel en een betaalbare cartridge.

Super ....Hééél snel geleverd .. superservice waarvoor dank

SCORE 10

Prima website, gemakkelijk zoeken. Grote sorteringen zeer snelle levering. Ik ben heel tevreden.

SCORE 10

afspraak is afspraak en een zeer snelle levering. tot de volgende keer.

SCORE 8

Bestellen is gemakkelijk, levering gebeurt correct. In de webwinkel staan inktcassettes XLA-type, maar het is niet mogelijk om die te bestellen, enkel de XL-types zijn blijkbaar verkrijgbaar, zowel in origineel als in huismerk. Ik zou dus niet aanbieden wat ik niet kan verkopen...

SCORE 8

Vlotte, foutloze en snelle afhandeling en levering. Prima

vlotte service

SCORE 8

Zeer tevreden over inkt.nl. Snel en goedkoop.

SCORE 8

De verpakking laat te wensen over, naast het pak papier waren de inkt patronen los in een te grote doos verpakt. Geen opvulling dus alles in beweging. Een deel beschadigd ( nog wel bruikbaar) Dit vraagd meer aandacht denk ik. Gr ***

SCORE 10

perfecte afhandeling van de bestelling

SCORE 10

Goede prijs en kwaliteit met een snelle levering ondanks dat niet alles op voorraad was.

SCORE 10

Prima goed product en supersnelle verzending.

Snelle en correcte afhandeling