Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

SCORE 10

alles vlot verlopen !heel tevreden !

SCORE 10

Geachte de Service was uitstekend ,maar wat wij ondervinden wij doen de overschrijving de zaterdagmorgen en we hebben de dinsdag ons product al wat ik heel snel vind maar er zit dan nog eens een uitnodiging voor te betalen moeten we nu vooraf betalen of wachten tot we het product hebben Mvg ***

SCORE 8

Mijn vragen, vooraf aan de bestelling, zijn goed beantwoord. Snelle levering, goed ingepakt en keurig op tijd afgeleverd. Ik kan inkt.nl zeker aan bevelen. Ga zo door.

Goede service. Niet duur! Vrijdagmiddag besteld, zaterdag om 17.00 uur bezorgd

SCORE 10

Ik las voordat ik mijn bestelling plaatste enkele reviews waarbij ook negatieve maar ik moet erkennen dat ik alleen een positieve review kan plaatsen.. Na bestellen, de volgende dag reeds geleverd en de toner cartridge voor mijn HP printer werkt prima, daar hoef ik geen duur merk product voor. Volgende bestelling weer. Top.

prima snelle bezorging

SCORE 10

Scherpe prijzen, snelle afhandeling, vlotte bezorging en goede service.

SCORE 10

Snelle levering, prima product.

SCORE 10

Maca is zeer tevreden over de aankoop . Levering was zoals afgesproken per mail op tijd . Producten waren top Inkt.nl ook aanbevolen bij vrienden en familie Chapeau

SCORE 2

Nog niets ontvangen vorige week bestelling gedaan.

• Aanbevelen Nee

Snel en goede service

SCORE 10

Goed tijdig volgens afspraak bezorgd. Prima afgehandeld.

SCORE 2

service ok. alleen geen goed passend product

• Aanbevelen Nee

SCORE 10

Voor het eerst een drum toner besteld voor een Brother laserprinter. Een dag later ontvangen. Helaas paste hij niet. Telefonisch gemeld en er is gelijk een nieuwe verzonden. Ook kreeg ik meteen een rerourzendingscode gemaild. De nieuwe drum was er weer een dag later en past en werkt prima. Helemaal tevreden en snel afgehandeld.

SCORE 8

gemakkelijk te bestellen en niet duur,en ook de levering gaat snel ,meest al de volgende dag. al met al goed tevreden.

SCORE 10

Zeer snelle levering en goede prijs

Goed en correct !

SCORE 10

Vlotte service. Heel fijn.

SCORE 8

De inkt werd snel bezorgd zonder problemen. De prijs van de cartridges is prima, en ik heb nog geen problemen ondervonden.

Snelle en correcte levering

Score 10

everything worked out very well.

SCORE 10

bestelling vlot en accuraat uitgevoerd

SCORE 10

Naast de optie thuisbezorging graag de mogelijkheid om op een centraal afleverpunt (krantenwinkel, ...) het product te laten leveren. Klanten zijn niet zomaar heel de dag thuis.

SCORE 10

snel en goedkoper dan......

SCORE 10

Bestelling correct afgehandeld! zeer tevreden!