top

SCORE 8

As I have a lot of customer and also me, this would be great to have the website in French or English... as everybody don't speak dutch.

SCORE 8

prima toner en tijdig geleverd

Makkelijke Website * Prima Afhandeling van de Bestelling

SCORE 8

duidelijk om te bestellen; snel geleverd. prima.

SCORE 10

Uitstekend product - super snelle levering - houden zo !

Prima zo.

SCORE 8

Goed en snel geleverd ! Een tevreden klant erbij dus.

SCORE 8

Bestelling afgeleverd zoals beloofd.Dus zoals het hoort.

Prima service!

SCORE 10

Op eerst was alles vriendelijk en factuel. de team iinkt.nl hebben begrijpen dat ik moet toner hebben en niet de artikel ik heb gevraagd en zo de juiste artikelen zijn in en dag met de post in belgie gekomen.

SCORE 8

Zeer snelle service en laag geprijsd

SCORE 8

Snelle levering en goede prijs

SCORE 10

goed, snel zonder problemen.

SCORE 4

Ik kocht onlangs een aantal cartridges, maar kon mijn krotingscode nergens ´kwijt´. Ik heb daar een opmerking over gemaakt en vervolgens nooit meer iets gehoord.

• Aanbevelen Nee

SCORE 10

Voor zover al ik kan beoordelen werkt Inkt.nl volgens de traditie van een goede web shop. Mijn bestelling werd vlot en zonder oponthoud na ontvangst van de betaling direct verzonden waardoor ik binnen 24 uur mijn bestelling binnen had en mijn printer weer up to date was.. ***

SCORE 10

Zeer tevreden over de behandeling en zelfs de nalevering.

SCORE 4

Bij ontvangst bleek het om een refurbished product te gaan. Dit stond niet op de site vermeld. Voel me dan ook een beetje misleid.

• Aanbevelen Nee

SCORE 10

Pertect afgehandeld zoals het is omschreven maandag besteld Dinsdag in huis kan niet mooier

SCORE 10

Prima levering en snel dus een goede service.

SCORE 10

Ben zeer tevreden over de afhandeling. Tevreden met de aflevering en verpakking.

SCORE 8

Snel en netjes verzonden. Prima kwaliteit en niet duur.

SCORE 10

Prima in orde geen prblemen

Snelle levering.

Gewoon prima.