Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

SCORE 8

Vlotte bestelling! Goede prijs, wel spijtig dat je niet met bankcontact kan betalen. De levering duurde iets langer aangezien we vanuit Belgie bestelden (en met overschrijving betaalden), maar daar moeten wij dan in de toekomst rekening mee houden(op tijd bestellen).

SCORE 8

Uitstekend bedrijf, ik ben dik tevreden, keurige afhandeling.

SCORE 10

snelle afhandeling en redelijke prijzen

SCORE 10

Inkt.nl levert een pima product voor een scherpe prijs. Verder is de levering razendsnel.

SCORE 8

Bij de bestelling gaf ik aan per acceptgiro te willen betalen, maar nadat ik de bestelling had geplaatst kreeg ik een bevestigingsmail waarin stond dat de inkt pas werd verzonden als de betaling binnen was. Dat heb ik toen maar gedaan, en de volgende dag kreeg ik netjes het pakketje thuis. Met bijgesloten een acceptgiro.... Het bestelproces was dus niet helemaal duidelijk, maar ik verwacht dat die vooruitbetaling nodig was omdat ik een nieuwe klant was (had ik dat geweten dan had ik wel via ideal betaald). Verder verliep alles soepel en vlot, en de inkt is één van de goedkoopste.

SCORE 10

Bedankt voor de super snelle levering, prijs en kwaliteit! :-) We zijn enorm tevreden !!!

SCORE 8

tevreden met de manier bestellen en antwoorden hiervan.tevens snelle levering top.

ben tevreden

snel en volledig

Snelle en correcte levering

SCORE 10

Inkt.nl is een hoge kwalitatieve webwinkel met een correcte opvolging en afhandeling van de bestelling. De contante betaling met een kredietkaart zou wel gemakkelijker zijn.

Prima prijs, Alles OK

SCORE 10

Een uitgebreid assortiment. Duidelijke website. En snelle levering. Deze organisatie doet wat zij beloven. Hartelijke dank!

SCORE 10

Vind het prima. Vandaag besteld, morgen in huis. Blij mee.

Zeer snelle levering

SCORE 2

Het zal vast een leuk bedrijf zijn maar de cartridges werken niet. Met de beste wil niet. En ik ben in bezit van een Epson XP 405. Zelf het test vel kan niet gelezen worden. Dus geen sterren verdiend hier. Geachte heer Seuntiens, Bedankt voor uw feedback. Onze klantenservice zal vandaag contact met u opnemen om het probleem op te lossen. Met vriendelijke groeten, Het INKT.NL team.

• Aanbevelen Nee

Goed tevreden snelle levering

Score 1

Falsche Lieferzeit auf der Webseite angegeben (4-6 Werktage). Tatsächliche Lieferzeit >6 Werktage mangels Verfügbarkeit des Artikels. \n\nKundenservice kontaktiert, der sich nicht wie angekündigt zurückgemeldet hat. Fazit: Falsche Informationen auf der Webseite sowie mangelhafter Kundenservice. Schade.

• Aanbevelen Nein

Score 10

Alles Bestens, sehr zufrieden!

SCORE 8

Snelle afhandeling en bezorging. Inkt komt netjes op het papier.

SCORE 8

Tevreden over eerste levering en de prijzen.

SCORE 8

Snel en efficiënt afgehandeld.

SCORE 10

Ik heb de bestelling snel en en makkelijk kunnen doen. Jullie zijn heel goedkoop! En de bestelling was er de volgende dag al. Niets op aan te merken, prima service!!

SCORE 8

Goed verlopen, behalve tijdstip van levering, minder snel dan op de site wordt beloofd.

snelle en goede levering