Score 10

Fast delivery, good product, good price - everything the way it should be.

SCORE 8

Jammer van vooruit betalen,en niet met visa of bankcontact te betalen.Voor bestelling belgie duurt de overschrijving enkele dagen waardoor bestelling maar na min 3 dagen,waarbij andere sites voor 12 uur besteld s'anderdaags op bestemming.Anders prima.

Superr Snel en goed geleverd 😊

SCORE 4

Geen probleem met het product: dit is goed met een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Mijn onvoldoende oordeel is over de website: ik was niet in staat om een overzicht van mijn bestelling op te vragen. Betaling enkel via overschrijving, waarom geen paypal of via bankkaart of krediet kaart? Maar misschien heb ik het niet gevonden op de website: maar dit betekent dat de website niet intuïtief is.

• Aanbevelen Nee

Goed en vlug!!

OK ! TEVREDEN !

SCORE 8

Bestellen eenvoudig en correct geleverd. Dus vooralsnog geen problemen en geen suggesties voor eventuele verbeteringen.

Snelle service, zeer tevreden

SCORE 10

alles is goed geregeld en snel geleverd prima en er meer te koop dan ik dacht Bedankt

Prima bedrijf

SCORE 6

Ongewenst terugbellen om je proberen je op andere gedachte te brengen mbt je bestelling

SCORE 10

De huismerk toners (gerecycled) funtioneren goed, achteraf betalen zonder extra kosten, ook fijn, kortom een tevreden klant.

SCORE 8

Mijn bestelling is prima afgehandeld en ik ben daar erg tevreden over.

SCORE 8

Bestelling snel en netjes afgehandeld.

Perfect snel en goed

Schneller Versand, Produkt wie beschrieben

SCORE 4

Sorry voor de late reactie, ik was op vakantie. Maar de cartridge werkt niet. Ik doe precies wat er staat maar hij blijft hem niet herkennen. Geachte mevrouw Kienjet, Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat u problemen heeft met de cartridge. Onze klantenservice neemt vandaag contact met u op om het probleem te verhelpen. Met vriendelijke groeten, Het INKT.NL team

• Aanbevelen Nee

SCORE 8

Perfecte service. Alleen betaling via internet ipv via overschrijving zou wel gemakkelijker zijn.

SCORE 10

Betrouwbaar en zeer snel met de levering van het bestelde.

Score 10

Ich habe Dachträger bei ihnen bestellt , und war mit der Abwicklung sehr zufrieden vielen Dank und alles Gute.

Snelle levering, goede prijs

SCORE 10

Site, aankoop, levering en artikel, alles naar volle tevredenheid!!

Snelle levering!

SCORE 10

Uiterst tevreden. Alles klopt. Prijs, levering, alles. Waren maar alle leveranciers zo !

SCORE 8

Nog geen gelegenheid gehad om de kwaliteit te beoordelen. Logistiek zit het goed in elkaar zeer snelle levering aan huis.