Klantvriendelijke website! Vlotte levering

SCORE 10

Snelle levering tegen een redelijke prijs.

SCORE 10

Goede en snelle levering. Bij foutief geleverde artikelen snel nieuwe.

SCORE 2

geen 24-7 levering misleidend recklame

SCORE 10

Snel service, correcte afhandeling en werkt super

SCORE 4

2 cartridges werkten niet.

SCORE 8

keurig op tijd zoals beloofd

SCORE 10

Mijn bestelling is (weer) keurig afgehandeld. Alles prima in orde. Ik vind Inkt.nl zeer betrouwbaar. Daar kunnen anderen nog iets van leren!

SCORE 10

Goed bedrijf. Bezorging op tijd. Ben goede prijzen. Ben heel tevreden over inkt.nl. Het is goed zo.

Heel snel bestelling.

SCORE 10

Ik heb besteld op vrijdagnamiddag,ik heb betaald via overschrijving,woensdag middag was mijn bestelling in uitstekende staat in Belgie afgeleverd. Wat moet dat nog meer zijn? Ik vind het een heel goede afhandeling.proficiat! Een aanrader!

prima service

goede service, goede bezorging

SCORE 10

vlotheid is zeer goed heb wel een vraag: heb Hp12A toner huismerk gekregen op de doos staan een aantal geschikte laserprinters maar mijn printer (HP1018) staat daar niet bij geeft dit een probleem? fact *** m.vr.gr. ***

alles bestens

Score 10

Sehr schnelle Lieferung, Dachträger ist top verarbeitet und super stabil.

Score 10

Kann noch keine Info zu Artikel geben. Hermes Deutschland hat seit 44.08.16 , ein Problem die Ware zu zustellen. Liegt In Stuttgard fest.\nPost / Vertrieb in NL super schnell.

Score 1

Hallo, sehr geehrtes Sender-Team.\nWie im Email bereits beschrieben, wir haben leider keine Ware erhalten. Bitte machen Sie uns einen Vorschlag, wie wir dies zu meiner Zufriedenheit ändern können.\nBeste Grüße, ***

• Aanbevelen Nein

Score 10

Very quick delivery and the system was very easy to install. Thanks.

SCORE 10

Netjes en correct. Ook na een defect inkt cartridge na 1 dag al een nieuwe in huis. Perfecte service.

SCORE 10

snel en goed, goedkope keuzes, achteraf betalen

SCORE 10

Uitstekende prijs--kwaliteitverhouding. Altijd snelle levering; vandaag besteld, morgen in huis.

SCORE 4

Mijn beoordeling geldt voor: HP nr. 300XL huismerk cartridge zwart hoge capaciteit. Mijn HP printer weigert het huismerk Geachte heer Dekker, Bedankt voor uw feedback. Onze klantenservice zal vandaag contact met u opnemen om dit probleem te verhelpen. Met vriendelijke groeten, Het INKT.NL team

SCORE 10

Levering binnen 12 uur en stevig en veilig verpakt\Wat wil je meer !