Snelle correcte levering. Goed product

SCORE 10

Gewoon goed, snelle levering en goedkoop!

Goede service.

Goede service. Denken mee en geven een duidelijk antwoord. Een laatste aanpassing werd snel en accuraat afgehandeld.�

Score 10

Alles ok.\nPakete war aber geöffnet, wahrscheinlich irgendwo beim Transport passiert.\nEs war aber noch alles vorhanden.

SCORE 8

Ik vind dat het altijd super snel geleverd wordt prima hoor.

Score 10

Ich bin sehr zufrieden! Super Ware, guter Preis und schneller Versand! Was will man mehr?\n Vielen Dank!

Score 1

Die lagermäßig vorhandene Ware (nach telefonischer Anfrage) kam erst 4 Wochen nach Bestellung und gleichzeitiger Zahlung bei mir an. Das ist entschieden zu lang. Hier kaufe ich nicht mehr, mein Freundeskreis sieht das auch so.

• Aanbevelen Nein

SCORE 10

Inkt.nl munt uit in snelle berichtgeving over de status van je bestelling. Toen de betreffende door mij bestelde cartridges even niet op voorraad waren kreeg ik daar meteen een mail van met de belofte dat ze de volgende dag aanwezig en verzonden zouden worden. Deze belofte werd keurig ingelost en ontving ze dus slechts 1 dag later dan gebruikelijk is, namelijk meteen de volgende dag !!

Score 10

Super Service, Klasse Ware , sehr zu Empfehlen !!!

goede en snelle service.

goede snelle levering

SCORE 8

ik zou graag zien dat het produkt voor betaling geleverd kan worden.

SCORE 2

bestelling en bezorging waren prima. het produkt was daarentegen uitermate slecht.. Met name de zwarte cartrige geeft enorme vlekken en de printer moet steeds worden schoongemaakt. Ik ben hier helemaal niet blij mee. Heeft u een voorstel? Geachte heer Witkam, Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat er problemen zijn met de afdrukkwaliteit. Onze klantenservice zal vandaag contact met u opnemen om dit probleem op te lossen. Met vriendelijke groeten, Het INKT.NL team

• Aanbevelen Nee

Prima service.

SCORE 10

Uitstekende prijs-prestatie-verhouding. Snelle aflevering.

prima service!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

SCORE 2

De bezorging was prima. Ben al een hele tijd klant. Maar ik heb nu besloten omdat niet meer te blijven. De reden is dat de artikelen geleverd werden met 30% minder inhoud. Maar wel voor dezelfde prijs. Ook op hun site was het niet vermeld. Na mijn opmerkingen zijn huismerk inkt cardridgets Nu vermeld met de mindere inhoud. Alleen de losse en niet de sets. En de cardridgets zonder chip staan met de oude inhoud. Of deze worden wel verkocht met 13ml inhoud. Geachte heer Van Leijden, Bedankt voor uw feedback. Onze klantenservice zal vandaag contact met u opnemen om dit probleem op te lossen. Met vriendelijke groeten, Het INKT.NL team.

• Aanbevelen Nee

goed afgeleverd

Snel en simpel

SCORE 8

Wat de afhandeling van mijn bestelling betreft ben ik uitermate tevreden.

Zoals het hoort

Alles super! Schnell und unkompliziert!\nDanke \n***

Score 8

Die Qualität des Trägers ist sehr gut. Für den Suzuki Vitara ab Baujahr Ende 4015 ist es eine Fehlkonstruktion, denn das Panorama Glas-Schiebedach lässt sich nicht öffnen und klemmt unter den Trägern. Die Konstruktion müsste nur 4 cm höher sein!!

• Aanbevelen Nein

SCORE 10

Uitstekende service en supersnelle verzending ! Hartelijk dank !