Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

Score 10

Hat alles sehr gut funktioniert. Super

Score 10

Super Qualität, sehr schnelle Lieferung. \nDanke!

Score 10

Hallo ich bin absolut zufrieden mit beratung und Service alles war top Der Träger paßt optimal -Danke ! Alles war Super macht weiter so !

Score 1

überhaupt nicht zufrieden, der Dachgepäckträger kam erst am 48.05., Nachmittags!!!!

• Aanbevelen Nein

Denken goed met je mee en leveren kwaliteit

Ik ben goed geholpen in de voorbereidingen, flexibel met plannen, goede kwaliteit

Score 10

war alles optimal,\n\nnur kann ich leider kein holländisch

Score 10

Hallo und guten Tag, also mit meiner Anfrage und Bestellung sowie der Beratung war ich sehr zufrieden , alles war sehr gut \nMit freundlichen Grüßen ***

• Aanbevelen Ja

Een aantal schroeffunderingen laten zetten door Aken schroeffunderingen. een goed advies gekregen en een duidelijke offerte. afspraak gemaakt, de monteur was op tijd en de schroeffunderingen zijn netjes op de goede hoogte gemonteerd. Bedankt!

SCORE 10

Ik had 3 cartridges besteld, van1 daarvan was de borgclip niet goed en kon hij niet in de printer. 1 mailtje was voldoende om 2 dagen later geheel kosteloos een nieuwe te ontvangen. Super service!!!!!

SCORE 10

Geen commentaar. Alles is goed verlopen.

SCORE 8

Snelle levering! Netjes verpakt in een passende!!! doos. Dat kom ik wel eens anders tegen!

SCORE 8

Alles gaat vlot en er is vlug geleverd. Is het ook niet mogelijk om via de automatische pakjesdienst in Belgie te leveren. Dan moet men er niet zo op letten om thuis te zijn. vriendelijke groeten

SCORE 10

Prijs-kwaliteit: oké levering: oké Kortom: een tevreden klant!

SCORE 10

Prima kwaliteit van de tonercartridge (eigen merk) welke ik heb aangeschaft t.b.v. een meer dan 10 jaar oude laserprinter. De prijs is zeer schappelijk en het product is daags na de bestelling door Post NL afgeleverd.

Keurig op tijd geleverd.

Super geregeld

SCORE 8

de bestelling word zeer snel afgehandeld.

geheel tevreden

SCORE 8

INKT VOOR MIJ VAN GOEDE KWALITEIT. SNELLE GOEDE AFHANDELING DOOR INKT.NL.

netjes afgehandeld

SCORE 10

Goeden en snelle service Goede kwaliteit voor een goede prijs Zeker de huismerken

zeer tevreden

SCORE 6

Ja, ik wacht gewoon nog steeds op het makkelijker selecteren door op mijn voorgaande bestelling te klikken o.i.d.. Nu is het iedere keer zoeken - en het gaat ook nog weleens fout!

SCORE 10

Ik ben zeer tevreden over Inkt.nl Een duidelijke website. En een zeer snelle levering. En een goede prijs. Ga zo door.

SCORE 10

goede service, klantvriendelijk, goede producten