Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

Eenvoudig en snel !

SCORE 10

Het een fijne site om te bestellen. De post had ze ook op tijd bezorgd. Alleen zag ik geen 10 procent korting

SCORE 8

Ik vindt het bedrijf goed,en de bestelling is goed afgehandeld, daarover ben ik zeer tevreden

ZO DOORGAAN !

SCORE 10

Snelle levering en goede service!

SCORE 10

Ben zeer tevreden en zal in het vervolg zeker weer bij jullie bestellen, ook wat betreft de aflevering etc, alle lof

SCORE 8

Snelle levering alleen moeten we het wel bij een afhaalpunt ophalen.

SCORE 10

Conform afspraak correct en zeer op tijd geleverd

SCORE 10

Bij elke aankoop die ik al gedaan heb is er een zeer vlugge en vlotte service,bij deze blijf ik zeker klant. De produkten die ik besteld heb zijn steeds goed verpakt en steeds in orde.

SCORE 10

Snelle levering, en belangrijk dat je met acc. giro achteraf kunt betalen.

Zeer tevreden over inkt.nl

SCORE 10

Zo hoort het ,door gaan op deze manier.zeer tevreden .

SCORE 8

snelle en correcte service uitgebreid aanbod afbeeldingen van producten wel up to date houden.

SCORE 10

Uitgebreide keuze, duidelijk site, goede prijs-kwaliteit en snelle levering.

Prima! Met vr.grt. ***

SCORE 8

inkt.nl is een betrouwbare leverancier, met snelle levertijden. De inktcartridges werken prima, andere door mij bestelde producten zijn ook erg goed. Een prima leverancier dus.

SCORE 10

snelle afhandeling en goed produkt.

SCORE 10

Snelle en goede levering. Ik zal zeker vaker bestellen

SCORE 8

Ik heb bij jullie cardriges besteld voor mijn epson 2510, de kleuren doen het prima, maar de twee zwarte doen het beide niet...erg jammer!! Verder was de levering prima.

SCORE 8

Prima bedrijf. Bestelling op tijd geleverd. Het is wel duurder ,maar wel tevreden.

SCORE 8

past perfect op de printer en heeft de gewenste resultaten.

SCORE 10

Billijke prijs en zeer snel geleverd!

SCORE 10

Over Inkt.nl heb ik geen klachten. Mijn bestelling is goed afgehandeld. ik heb geen verbeter voorstellen.

SCORE 8

Vlot verloop Tot nu toe geen probleem met de cartridge , wel bericht dat de cartridgebijna leeg is hoewel dat niet zo is ,was pas geïnstalleerd , Canon Pixma 3250