vlotte service

SCORE 10

Betrouwbaar, bestelling altijd op tijd geleverd.

SCORE 8

Ik ben zeer tevreden over de afhandeling van mijn bestelling. Goed en vlot.

SCORE 10

Inkt.nl bied voor ons de oplossing voor alle cardridges die wij tot op heden nodig hadden. ik vind de webwinkel erg handig ingedeeld en kijk altijd via een zoekopdracht naar het juiste type printer of artikel nummer. Snelle levering, goede verpakking en betaling met I-Deal werkt uitstekend ! Ga zo door, dan blijf ik zeker klant bij u. Met vriendelijke groet, ***

SCORE 8

accuraat, up to date, snelheid

SCORE 10

snelle levering zoals ook vermeld staat.

SCORE 10

natuurlijk ben ik heel tevreden, de website is compleet en alles gemakkelijk vindbaar. 'k Zou niet weten wat te verbeteren. Verzending altijd snel en altijd het juiste artikel.

SCORE 10

prima bedrijf bestellingen altijd op tijd binnen

SCORE 8

snelle afhandeling en goede service , ben zeer tevreden over de sevice .

geen vragen.

SCORE 8

Tevrden.correcte afhandeling bij bestelling.

SCORE 8

tot nog toe lijkt het allemaal ok maar ik heb nog maar één bestelling geplaatst

SCORE 8

correcte en snelle levering voor lage prijs

SCORE 8

Bestelling perfect afgeleverd en op tijd.

SCORE 10

+ Steeds snelle en correcte levering - Een mogelijks foutieve bestelling wordt niet herkend. Zo bestelde ik onlangs verkeerdelijk 3 reinigingscartridges CLI-521Y. Dit zou een intelligent bestelopneemsysteem kunnen herkennen en de vraag stellen of het bestelde wel klopt...

SCORE 10

Vlotte levering en correct, zeer tevreden. Weet geen verbetering

SCORE 8

Beste medewerker, Om te beginnen heb ik een hele goede ervaring met inkt.nl. Ik had een drum ipv een toner besteld. Begrijpelijk dat ik de drum niet kon retourneren maar ik kreeg wel 10% korting op de toner die ik daarna bestelde. De printer is met regelmaat volop in gebruik voor het gospelkoor waar ik bij zing. Ik verzorg alle bladmuziek. Afgelopen week was het printresultaat grillig. De achtergrond gaf een onregelmatig grijs weer. Ik heb het kopieerapparaat meerdere malen heen en weer gekanteld en uiteindelijk resulteerde het in een gelijkmatige print. Kunt u mij zeggen wat er loos was? Hartelijke groet ***

SCORE 10

Prima kwaliteit van de inkt. Snelle levering volgens afspraak. Zeer tevreden

SCORE 8

Goed overzicht, keuze mogelijkheden voldoende. Bestellingen zijn bij mij goed afgehandeld en vlot. Ga zo door

heel vlotte bestelling EN levering

SCORE 10

Bestelling correct uitgevoerd. 100% in orde. Ik zou niet weten wat er verbeterd moet worden.