Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

****

SCORE 10

De tonercartridge die ik besteld had, huismerk voor Brother printer, doet het uistekend en hij was onwaarschijnlijk goedkoop . Prima dus.

SCORE 10

Zeer snelle levering voor een zeer scherpe prijs. Uiterst tevreden.

SCORE 10

De inkt is goed en daardoor ook de afdrukken. Prijs-kwaliteit ook goed.

SCORE 10

Snel het betreffende artikel kunnen bestellen en de volgende dag in huis, precies volgens de track en trace code.. TOP

Niets op aan te merken.

SCORE 10

Zeer lage prijzen. Binnen een halfuur antwoord op e-mail. Ongekende service bij een probleem. Stond verbaasd over de klantvriendelijkheid van deze webshop.

SCORE 10

Goede prijs en snelle levering

SCORE 10

De bestelling was supersnel binnen, en het verbaasde mij dat de kleuren zo mooi zijn zeker beter als ik gewend was.

SCORE 10

Zeer correcte afhandeling van mijn klacht.

SCORE 10

Perfect inktpatroon, aan een derde van de prijs van een origineel.

SCORE 10

Snelle levering en toner werkt goed.

SCORE 10

Alles zeer vlot verlopen, geen minpunten.

Snel delivered Goedkope Goede quality

SCORE 8

De nieuwe toner cartrigde heb ik nog niet geplaatst, dus daar kan ik nog niet over oordelen.

SCORE 10

Online besteld. Alles zonder problemen verlopen. Op tijd geleverd. Werkt tot nu toe prima.

SCORE 10

De bestelling verliep vlot en zonder problemen. De levering was zoals aangegeven en bijzonder snel. Installatie volgens meegeleverde duidelijke beschrijving. Prachtige afdrukken van de "eigen merk" cartridge. Gewoon super dus !! ***

SCORE 10

Het produkt was goed verpakt en keurig op tijd geleverd. Mooi dat het inktlint niet zo duur is en toch. Goed werkt. Aanrader om nog eens te kopen.

SCORE 10

Prima, snel, goed en betrouwbaar

SCORE 10

Super tevreden , product ontvangen zoals omschreven , leveringstermijn gerespecteerd !!

SCORE 4

de eerste ervaring was zeer teleurstellend . de zwarte cartridge werkte niet. Hoewel vriendelijk geholpen door de medewerker duurde het toch 2 dagen voor ik een vervangende cartridge had . Ik moest foto's opsturen en weer een reactie afwachten. Dan komt de vervanging met een nota die zal worden gecrediteerd als de retour gezonden cartridge is onderzocht. Dit betekent dus dat ik de niet werkende cartridge moet terug sturen. Heel lastig en ik ben niet geïnformeerd over het resultaat van het onderzoek van de defecte cartridge.

• Aanbevelen Nee

SCORE 8

Ik vind het jammer dat alle webwinkels zo obsessief bezig zijn met het belangrijk vinden dat de klant tevreden is. Neem eens een afwachtende houding aan. Wanneer een klant na een tijdje weer iets besteld dan heeft hij - zij eigenlijk dit verhaal al ingevuld. En ja bij inkt-toner gebruikers kan daar enige tijd overheen gaan vooral wanneer het om zo af en toe eens printen klanten gaat. Wanneer een klant nooit meer iets besteld. Dan heeft hij - zij waarschijnlijk een concurrent gevonden die goedkoper is. Wanneer er iets fout gegaan is met de bestelling e.d. dan nemen ze zeker wel contact op dus steek daar alle tijd en moeite in om dat eventueel goed op te lossen ipv het zo enorm belangrijk vinden hoe we het hebben ervaren. Of je nu bij xxx.nl of yyy.nl iets besteld het webwinkel concept is niet iets wat verbeterd kan-hoeft te worden want de klant heeft al besteld dus het concept werkt. Zoals bij u bekend heb ik Toners besteld. Maar die bestel ik niet op momenten dat ze op zijn maar om op voorraad te hebben voor wanneer ze op raken. Dus of de toner goed is kom ik pas over 3 - 4 maand achter. Of veel later. Het zou prettig wezen wanneer inkt-toner winkels in hun beleid opnemen ook na 12 maanden garantie wanneer u het product dan pas gebruikt. Je kunt niet van de klant verwachten eerst alle toner-inkt verpakkingen te openen om te checken of het product naar wens is. Dat doet u immers zelf ook niet om voor de verkoop een kwaliteitscontrole uit te voeren.

SCORE 10

Mooi product voor prima prijs en snelle levering.

*****

SCORE 10

snelle levering en goede kwaliteit inkt en prijstechnisch perfect