snel en goed

SCORE 10

Eenvoudig bestellen , gecontroleerde opvolging van de order, snelle levering. Product prima in orde !

SCORE 10

snelle en goede levering ik blijf mijn ink bestellen bij inkt.nl

SCORE 8

Bestelling ging vlug,ben tevreden.

SCORE 10

ik ben heel tevreden over zowel de levering als het product. De toner doet het prima.

Zeer tevreden.

SCORE 10

ik ben zeer tevrede over u bestellingen en corect thuis bezorgt

SCORE 10

Perfecte en snelle levering binnen 24 uur.

SCORE 10

Vlot bestellen en afrekenen. In België al na een paar dagen per koerier geleverd. Perfect.

SCORE 10

snelle levering in goede staat

SCORE 8

Besteling was perfect ben tevreden dank u.

snelle levering, super !

mooie snelle levering......perfekt

SCORE 10

Goedkoop,Snel en Prima service.

SCORE 8

Prima spul. Snelle afhandeling.

SCORE 8

snelle correcte levering. Doen wat ze beloven

SCORE 8

Prima. Prijs goed. Een ding: voor 23.00 besteld ander dag in huis. Was bij ons niet. Vrijdag besteld dinsdag in huis. Gelukkig maar want om welke reden dan ook was onze bestelling verdubbeld. Gelukkig werd dit, na onze mail, hersteld.

snel goed en juist.

SCORE 10

Alles prima en op tijd geleverd. Je mocht zelfs met acceptgiro betalen.

Prima, snelle service!

Heel tevreden!

SCORE 10

Goede(n)morgen-middag-avond Omdat jullie service en levering zo snel en correct is, dat stel ik zeer op prijs! Dat is een goede reden om bij u klant te zijn! Gaarne uw reactie.Met vriendelijke groet van *** uit Bergen op Zoom tel. *** P.S.als alles goed gaat betaal ik ook snell!! Dat zal u wel gezien hebben.

SCORE 10

Snelle en deskundige afhandeling.

SCORE 10

Snelle levering. Goed bereikbaar bij vragen.