SCORE 8

levering snel en goed en snel geleverd. Reden om klant te blijven.

SCORE 10

Duidelijke website -leuke actie's-goede alternatieven - Snelle levering - Word per e-mail op de hoogte gehouden van de bestelling

SCORE 8

goedkoper dan in de reguliere handel

SCORE 10

Ik ken het bedrijf niet zo goed maar de bestelling was er binnen een dag zoals er ook mee wordt geadverteerd, dus heel goed en betrouwbaar. Ik kan alleen maar zeggen ga hier mee door.

SCORE 10

Indien nodig toch makkelijk telefonisch te bereiken. Bij een probleempje wordt dit snel en goed opgelost. Snelle afhandeling bestelling. De mogelijkheid om via acceptgiro te betalen is voor ons een reden zaken te doen met dit bedrijf.

SCORE 8

Prima Bedrijf snelle bezorging, Donderdags Cartridges besteld en Vrijdags al in bezit. Kwaliteit is goed en betaalbaar.

SCORE 8

Bestelling is correct en snel afgeleverd.

SCORE 10

vlotte bestelling en hulp indien nodig vlotte levering en opvolging van post, dus tevreden klant

SCORE 8

ik vindt het super goed zo , vandaag bestelt morgen in huis het is goed zo ( super ) verbetering : ik zou het niet weten

SCORE 10

zoals gewoonlijk: snelle en vlotte levering

SCORE 8

Prima bedrijf snelle levering,goeie service ook bij vragen,ben zeker tevreden, heb laatst wel ergens anders besteld omdat zij geen verzendkosten berekenen en nog goedkoper zijn, scheelde 9€ vandaar

SCORE 8

snelle service, goede kwaliteit eigen huismerkprodukten

SCORE 10

Ben zeer tevreden snelle levering en netjes verzorgd

SCORE 8

goed en overzichtelijk en de bestelling goed afgehandeld

SCORE 8

Snel en goed. Wat wil een mens nog meer.

goede snelle goedkope service

SCORE 10

Goede website, snelle levering, zelfs als je speciale wensen hebt mbt de levering, klasse!

zeer goede service

Snelle complete levering

top, binnen 2 dagen in huis

SCORE 10

goede duidelijk website, en perfecte afhandeling van de order tegen zeer scherpe prijzen. Dus daarom mijn ster van ZEER GOED!

SCORE 10

Vlotte , korrekte levering. Zonder verzendingskosten een pluspunt. Zeer tevreden.

SCORE 10

Zeer goede service en een snelle vlotte levering van goede producten.