SCORE 10

prima en snelle verzorging van mijn bestelling

SCORE 10

Prima geregeld,zoals beloofd volgende dag in huis Beste mevrouw Brugman, Bedankt voor de 5-sterren! Fijn dat u tevreden bent over onze snelle service. Het INKT.nl Team

SCORE 10

Wij zijn tevreden en de bestelling wordt snel geleverd. Beste heer Arents, Goed om te horen! Bedankt voor deze hoge 5-sterrenbeoordeling! Het INKT.nl Team

SCORE 10

Handelt snel af. Ben tevreden. Beste Leo, Fijn om te vernemen dat u erg tevreden bent, hiernaast heel erg bedankt voor de hoge beoordeling. Namens het INKT.nl team wensen wij u nog een hele prettige dag toe.

SCORE 10

scherpe prijs en op tijd geleverd

SCORE 8

Snelle levering goed product Beste Gerie, Kort maar krachtig! Bedankt voor de hoge waardering. Het INKT.nl Team

SCORE 8

Moeilijk! Steeds problemen bij inloggen als bestaande klant met het juiste wachtwoord. Bij bestelling staat na betaling (deden we dus vooraf) worden goederen verstuurd (voorheen steeds betaald na levering) terwijl bij levering toch een betaalformulier zit. Levering zelf snel en correct! Beste Paul, Vervelend dat het in het bestelproces moeizaam liep voor u, toch fijn dat u ons hoog gewaardeerd heeft! Als u volgende maal nog makkelijker en sneller wilt bestellen mag u altijd contact met ons opnemen om uw bestelling telefonisch door te voeren! U kunt ons gemakkelijk bereiken via 088-7890890 of per e-mail op [email protected]. Namens het hele INKT.nl team wensen wij u nog een prettige dag toe!

SCORE 8

snel en duidelijk Beste Ronald, Een kort maar krachtige beoordeling, hiervoor willen wij u namens heel INKT.nl bedanken! Tot de volgende bestelling.

SCORE 10

snel geleverd en prima huismerk toner! Beste Ralph, Top dat u ons huismerk waardeert en als goed beoordeelt. Namens ons team van INKT.nl bedanken wij u voor deze hoge waardering. Tot de volgende bestelling!

SCORE 8

Goede kwaliteit en snelle levering Beste heer Poelsma, Een korte maar krachtige waardering! Hiervoor onze dank. Het INKT.nl Team

SCORE 8

op de website een voor lees knop Beste Jelle, Bedankt voor de hoge waardering én voor de waardevolle tip. Wij zullen hier zeker naar gaan kijken wat mogelijk is. Het INKT.nl Team

SCORE 8

Snel, accuraat en klantgericht. Beste Ad, Een hoge waardering en hele mooie woorden! Daar zijn wij van INKT.nl natuurlijk heel erg blij mee. Tot de volgende bestelling!

SCORE 8

TEVREDEN Beste heer Haddad, Kort maar krachtig! Bedankt voor de hoge waardering. Het INKT.nl Team

SCORE 10

Eenvoudig, snel en goed. Doen wat ze beloven Beste Bert, Fijn dat u onze beloftes waardeert en tevreden bent over onze firma. Namens het hele team van INKT.nl bedanken wij u voor deze hoogst mogelijke beoordeling!

SCORE 8

Ja hoor.......Supersnel besteld en supersnel geleverd!! Helemaal top!! Beste Harold, Fijn dat u onze super snelle service ook als supersnel en prettig ervaart! Bedankt voor deze mooie waardering. Het INKT.nl Team

SCORE 10

prima,snel geregeld Beste Rene, Bedankt voor deze allerhoogste beoordeling! Namens het INKT.nl team wensen wij u nog een hele prettige dag toe.

SCORE 8

goedkoop en snel geleverd Beste Paul, Goed om te vernemen dat u erg tevreden bent over onze super lage prijzen en snelle service. Namens het hele INKT.nl Team bedanken wij u voor deze hoge waardering!

SCORE 8

Tevreden Beste Gera, Kort maar krachtig! ;) Heel erg bedankt voor deze hoge waardering. Het INKT.nl Team

SCORE 8

Goede service, ook in het verleden. Snelle en goede bestel service Ruime betalings mogelijkheden Klant vriendelijke oplossingen Ga zo door Beste Jan, Heel erg bedankt voor uw waardering, fijn dat u altijd al tevreden over ons bent geweest en trouwe klant van ons bent. Wij gaan zeker op deze voet verder. Het INKT.nl Team

SCORE 10

Uitstekende prijs en dito levering! Beste Christian, Dat horen wij graag! Namens heel INKT.nl bedanken wij u voor deze hoge beoordeling!

SCORE 10

zeer efficient en snel Beste Arnold, Weinig woorden die een mooie waardering vormen, hartelijk dank hiervoor! Het INKT.nl Team

Gewoon perfect.

SCORE 10

snelle levering, alles in orde Beste Patrick, Kort maar krachtig! Bedankt voor de hoge waardering. Het INKT.nl Team

SCORE 8

Snelle en correcte levering. Beste mevrouw Brandsma, Namens heel INKT.nl team bedanken wij u voor deze hoge waardering! Tot de volgende bestelling.

SCORE 10

Zoals gewoonlijk de volgende dag bezorgd. Beste Michiel, 5-sterren! Helemaal top, namens het hele INKT.nl team bedanken wij u voor deze hoge waardering.