Top, een tien, perfecte communicatie. Beste Trudi, Kort maar krachtig, heel erg bedankt voor deze mooie woorden en hoge waardering! Tot de volgende bestelling bij INKT.nl.
Source: eKomi
Ik ben reeds geruime tijd klant bij jullie en ben steeds heel tevreden over de vlugge en correcte afhandeling. Beste Ivan, Het doet ons heel goed dat u al geruime tijd klant bent en blijft. Nog belangrijks voor ons is dat u erg tevreden bent, daar doen wij het natuurlijk voor! Tot de volgende bestelling bij INKT.nl!
Source: eKomi
Conform uw, en mijn, voorwaarden besteld en afgeleverd. Beste Ed, Bedankt voor deze hoge waardering. Fijn om van u te vernemen dat alles naar wens is verlopen. Tot de volgende bestelling bij INKT.nl.
Source: eKomi
goede service! Beste Michiel, Bedankt voor de hoge waardering! Daar zijn wij van INKT.nl heel blij mee.
Source: eKomi
vlotte communicatie mbt afhandeling bestelling alsook transport, levering op tijd Beste Mai, Een mooie waardering, daar zijn wij van INKT.nl heel erg blij mee! Tot de volgende bestelling.
Source: eKomi
Goed bedrijf, duidelijke site, goede bezorging. Mag, als het kan, goedkoper of de mogelijkheid van korting voor verenigingen. Dat zou zeer welkom zijn. Beste Jannie, Bedankt voor deze mooie en eerlijke waardering, daar kunnen wij bij INKT.nl wat mee! Kortingen doen wij van tijd tot tijd met onze actie mailing. Er staat er op korte termijn een op de planning, daar hoort u van ons spoedig iets over! Namens het hele INKT.nl team wensen wij u nog een prettige dag toe.
Source: eKomi
Snelle levering,goede prijs! Beste Fred, 5 sterren en mooie woorden! Onze dank is groot. Tot de volgende bestelling bij INKT.nl.
Source: eKomi
Snel geleverd Beste Hans, Bedankt voor deze hoge waardering! Ons team werkt dag in dag uit om alle bestellingen altijd op de snelste en beste wijze te versturen, fijn dat u dit zo ervaart! Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team
Source: eKomi
Prima geholpen bij mijn probleem mvg *** Beste Riet, Fijn dat wij u snel en goed hebben kunnen helpen! Bedankt voor deze hoge waardering. Tot de volgende bestelling bij INKT.nl!
Source: eKomi
Alles ok, het is nu afwachten of de patronen hetzelfde presteren als de merkenpatronen. Beste Ronny, Bedankt voor de hoge waardering! Wij gaan er vanuit dat alles perfect werkt, mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u onze klantenservice altijd bereiken. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team
Source: eKomi
Betaling enkel mogelijk via overschrijving is niet meer van deze tijd. Betaling zou ook moeten kunnen met creditcard etc. ... Beste Leo, Bedankt voor de hoge waardering en tip. Wij gaan hier in de volgende vergadering zeker naar kijken! Namens het INKT.nl Team wensen wij u nog een prettige dag toe.
Source: eKomi
Goed Beste John, Kort maar krachtig!;) Bedankt en tot de volgende bestelling bij INKT.nl
Source: eKomi
In een woord perfect. Beste Ad, Dat horen wij heel graag! Bedankt voor deze hoogste waardering. Namens het hele INKT.nl Team wensen wij u nog een hele prettige dag toe.
Source: eKomi
Bestelling is snel verwerkt en bijme afgeleverd. Prima afhandeling!! Beste Aart, Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze service! Namens het hele INKT.nl team bedankt voor deze hoge 5 sterren beoordeling!
Source: eKomi
snelle levering Beste Hans, Bedankt voor de 5 sterren waarding, daar zijn wij van INKT.nl heel erg blij mee!
Source: eKomi
Snel en accuraat Beste Alex, Bedankt voor deze mooie 5 sterren waardering! Daar is ons team van INKT.nl heel erg blij mee!
Source: eKomi
Zeer tevreden van prijs en kwaliteit Beste Stijn, Bedankt voor de mooie waardering. Fijn dat u zeer tevreden bent! Tot de volgende bestelling bij INKT.nl.
Source: eKomi
keurig ....snelle bezorging.. en tevreden over huismerk Beste mevrouw Oomen De Jong, Fijn om te lezen dat u erg tevreden bent! Namens het hele INKT.nl team willen wij u bedanken voor deze hoge waardering van 5 sterren. Tot de volgende bestelling.
Source: eKomi
***** Beste heer Pagen, Namens het hele INKT.nl Team, bedankt voor de 5 sterren beoordeling!
Source: eKomi
zeer goed Beste Siebe, Kort maar krachtig! Namens het hele team van INKT.nl bedankt voor deze hoge 5 sterren beoordeling.
Source: eKomi
Wij zijn erg tevreden. Beste Arjan, Dat horen wij graag! Bedankt voor de hoge waardering, tot de volgende bestelling bij INKT.nl!
Source: eKomi
Snelle afhandeling.Goede prijs kwaliteit verhouding Beste Rudolf, Bedankt voor de mooie en hoge waardering! Namens het hele INKT.nl Team wensen wij u nog een prettige dag toe. Tot de volgende bestelling.
Source: eKomi
Goedkoopste site, vanaf 25 euro gratis bezorgd. In de middag besteld volgende ochtend om 08:15 uur al in huis. Beste Hobie, Fijn om te horen dat u tevreden bent over ons bedrijf en de service die we leveren! Tot de volgende bestelling bij INKT.nl.
Source: eKomi
Huismerk-inkt steeds perrfect. Snelle levering. Beste Ben, Bedankt voor het compliment en de hoge waardering. Tot de volgende bestelling bij INKT.nl!
Source: eKomi
Bestellen via de site gaat gemakkelijk en zeer snel. Ook is de prijs laag in verhouding tot andere aanbieders. De bestelling is snel en goed afgehandeld Beste Jan, 5-sterren, daar zijn wij super blij mee! Fijn dat onze site, prijs en afhandeling van uw bestelling naar wens is en u daar erg tevreden over bent. Namens het hele INKT.nl Team bedankt en tot de volgende bestelling!