perfect om te bestellen snelle bestelling. Beste Annie, Het is fijn dat u tevreden bent over onze snelle service! Namens het hele INKT.nl team bedanken wij u voor deze hoge waardering.
Source: eKomi
Bestelling perfect afgehandeld en op korte tijd. Ben zeer tevreden Beste Frank, Goed om te vernemen dat u zeer tevreden bent, dat horen wij natuurlijk erg graag! Tot de volgende bestelling bij INKT.nl.
Source: eKomi
Zeer vlotte levering. En de toners van eigen merk zijn even goed als en een stuk voordeliger dan de merkentoners. Beste Rik, Fijn dat u de kwaliteit van ons huismerk waardeert en dat u ondervonden heeft dat deze gelijk is aan het origineel! Bedankt voor deze hoge waardering. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team
Source: eKomi
Bedrijf is zeer attent. Reageert snel en adequaat. Verzending is perfect afgehandeld. Mogelijkheid om per acceptgiro te kunnen betalen wordt zeer gewaardeerd. Beste meneer Janssen, Heel erg bedankt voor deze mooie woorden! Wij zien graag uw volgende bestelling tegemoet. Met vriendelijke, Het INKT.nl Team
Source: eKomi
Snelle levering uitstekende kwaliteit dit bedrijf is aan te raden voor iedereen, wat mij betreft zijn hier geen verbeteringen voor. Beste meneer V.d. Zee, Wat een mooie woorden! Dat waarderen wij zeer. Wij zien uw volgende bestelling graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team
Source: eKomi
een snelle service Beste meneer Zijl, Bedankt voor de korte maar krachtige beoordeling! We zijn er erg blij mee. Tot de volgende bestelling bij INKT.nl.
Source: eKomi
Ik had zelf een verkeerde bestelling gedaan. De volgende dag kreeg ik de juiste toner toegestuurd. en later werd de rekening gestuurd wat ik nog moest bijbetalen. Snel en goed geregeld Beste meneer Van Werde, Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze service. Heel erg bedankt voor deze hoge waardering! Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team
Source: eKomi
Gewoon snel en goed. Bedankt. Beste meneer Van Ierland, Bedankt voor de mooie en hoge waardering! Tot de volgende bestelling bij INKT.nl.
Source: eKomi
Snelle levering, prima kwaliteit, leuke verpakking inktcartridges. Daar wordt een mens vrolijk van. Beste meneer Volkers, Dat horen wij graag! Goed om te horen dat onze verpakking in de smaak valt! Tot de volgende bestelling bij INKT.nl.
Source: eKomi
Het bestellen ging gemakkelijk en het werd snel bezorgd! Beste Margo, Dat horen wij graag! Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Tot de volgende bestelling bij INKT.nl.
Source: eKomi
Tevreden, snelle en correcte levering. Beste Frits, Een mooie waardering, dat waarderen wij enorm! Bedankt namens het hele INKT.nl Team
Source: eKomi
Snelle levering, het bedrijf geeft netjes aan in welk dagdeel ik het pakje kan verwachten wat ik als zeer prettig ervaar. Ik ben erg tevreden over Inkt.nl Beste Ruud, Fijn om horen! Daar doen wij het allemaal voor. Wij zien uw volgende bestelling graag tegemoet! Met vriendelijke groet, INKT.nl
Source: eKomi
Perfect! Beste Meneer Klompstra, Een kort maar krachtige waardering! Bedankt namens het hele INKT.nl Team voor deze hoge waardering!
Source: eKomi
makkelijke website ,snelle levering Beste Tineke, Heel erg bedankt voor deze hoge waardering! Daar zijn wij natuurlijk erg blij mee, maar nog blijer zijn wij met dat u onze website gemakkelijk vind en de leveringen ook als snel ervaart. Daar doen wij natuurlijk alles voor om dit zo te behouden. Namens het hele INKT.nl Team wensen wij u een hele prettige dag toe.
Source: eKomi
Bestelprocedure is eenvoudig. De cartridges van het huismerk zijn prima en snel geleverd. Beste Ben, Een mooie en fijne waardering! Het is mooi om te vernemen dat u erg tevreden bent. Tot de volgende bestelling bij INKT.nl!
Source: eKomi
weet niet Beste Jannie, Dat geeft niet, wij zijn al blij dat u ons hoog gewaardeerd heeft en tevreden bent. Bedankt namens het hele INKT.nl Team.
Source: eKomi
Snelle service, correcte afhandeling. Beste mevrouw Pijnenburg, Bedankt voor deze 5-sterren waardering! Wij zijn blij dat u onze service als goed en snel heeft ervaren. Bedankt namens het hele INKT.nl Team.
Source: eKomi
Bestellingen worden prima afgehandeld en snel uitgeleverd. Ik ben ook goed geholpen m.b.t. terugzending van cartridges m.b.t. onze defecte printer. Beste mevrouw Schrama, Goed om te vernemen dat u zo tevreden bent! Bedankt voor deze hoge waardering en tot de volgende bestelling. Het INKT.nl Team
Source: eKomi
Levering van inktcartridge kreeg ik al de andere dag supersnel, ga zo door. Beste meneer Tettero, Fijn dat u onze snelle leveringsservice als prettig heeft ervaren! Bedankt voor deze hoogste waardering! Namens heel INKT.nl, bedankt en tot de volgende bestelling!
Source: eKomi
zeer tevreden , gelijk volgende dag me inkt in huis Beste Monique, 5-sterren, dat zien wij natuurlijk graag! Fijn dat u onze service als prettig en snel heeft ervaren. Bedankt en tot de volgende bestelling. Het INKT.nl Team
Source: eKomi
snelle en acurate service en levering Beste Berry, Bedankt voor de 5-sterren waardering, goed om te vernemen dat u tevreden bent over onze firma en service die wij leveren. Namens het hele INKT.nl Team wensen wij u nog een prettige dag toe.
Source: eKomi
Duidelijk,Snel en goed,Ja,?. Beste Janek, Heel erg bedankt voor deze hoge beoordeling! Wij zijn er erg blij mee. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team
Source: eKomi
Bestelling correct afgewerkt; verpakking zeer goed; bankbetaling ging vlot Beste Paul, Fijn dat u alles als snel en goed heeft ervaren, wij doen daar onze uiterste best voor om ook altijd alles snel maar vooral goed in orde te maken. Bedankt voor deze hoge waardering! Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team
Source: eKomi
Goed Beste Agaath, Een korte maar krachtige beoordeling! Heel erg bedankt hiervoor. Wij zien uw bestellingen in de toekomst graag weer tegemoet. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team
Source: eKomi
Allemaal goed en snel! Beste Cor, 5-sterren! Daar zijn wij super blij mee! Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen. Namens heel het INKT.nl Team bedanken wij u voor deze mooie en hoge waardering.