SCORE 10

supersnelle levering geweldig! Beste Dick, Heel erg bedankt voor deze mooie hoge waardering, dat zien wij graag. Het is fijn om te vernemen dat u tevreden bent over de snelle levering van uw bestelling. Tot de volgende bestelling! Het INKT.nl Team

SCORE 8

Correct en snel en leuke prijzen Beste meneer Van den Ham, Fijn om uw hoge waardering te mogen ontvangen. Het is goed om te vernemen dat u tevreden bent over de levering en aantrekkelijke prijzen. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 8

Alles is goed. Beste Albert, Goed om te lezen dat alles naar tevredenheid is verlopen. Namens het hele INKT.nl Team willen wij u bedanken voor deze hoge waardering!

SCORE 10

zeer goed!!! Beste Attila, Dat horen wij graag! Heel erg bedankt voor deze hoge waardering. Namens het hele INKT.nl Team wensen wij u nog een hele prettige dag toe.

SCORE 10

snelle service en aantrekkelijke prijzen Beste Jan, Het is fijn dat u tevreden bent over onze snelle service en scherpe prijzen. Namens het hele INKT.nl Team bedankt voor deze hoge 5-sterren beoordeling!

SCORE 8

zeer snel bezorgd Beste Arne, Bedankt voor de hoge beoordeling. Fijn dat u de bestelling zoals wij beloven snel heeft mogen ontvangen. Namens het hele INKT.nl Team wensen wij u nog een prettige dag toe!

SCORE 10

goeie serice, vlotte afhandeling van de bestelling snelle levering ! Beste Pol, Heel erg bedankt voor deze positieve beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over onze service en afhandeling van uw bestelling. Namens het hele INKT.nl Team wensen wij u nog een prettige dag toe.

SCORE 10

Alles perfekt geregeld;Ik koop in vervolg hier weer als ik inkt nodig heb Beste Ton, Dat horen wij natuurlijk heel graag dat u ook volgende maal weer bij ons zult kopen. Fijn dat alles naar tevredenheid is verlopen, graag tot de volgende bestelling. Namens het hele INKT.nl team bedankt voor deze hoge waardering!

SCORE 8

Misschien betaling bij bestelling uit Belgie met Bancontact of MasterCard zodat bestelling rapper kan verzonden worden alhoewel ik heel tevreden ben van correctheid. Beste Daniel, Het is allereerst fijn dat u tevreden bent over ons bedrijf en service. Hiernaast willen wij u bedanken voor de tip om te kijken naar andere betaalmethodes, wij zijn hier al een tijdje mee bezig en er zullen meer methodes volgen. Wanneer dit exact zal zijn kan ik u nu nog niet mededelen, u hoort hier direct over zodra dit van toepassing is. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 8

goed en goedkoop en snel Beste Ad, Heel erg bedankt voor deze mooie positieve beoordeling. Namens het hele INKT.nl Team wensen wij u nog een prettige dag toe!

SCORE 8

alles was ok.....u moet er wel bij zeggen dat de verpakking niet origineel is Beste Willy, Bedankt voor de hoge waardering. De verpakkingen van de producten die u bij ons besteld heeft zijn niet de originele inderdaad. U heeft namelijk ons huismerk besteld, die hebben een ander doosje als de originele cartridges van HP. Echter zal de kwaliteit gelijk zijn aan het origineel, maar maakt u met het huismerk meer afdrukken voor een lagere prijs! Namens het hele INKT.nl Team wensen wij u nog een prettige dag toe!

SCORE 10

goede en snellen levering Beste mevrouw Du Breuil, Bedankt voor deze hoogste waardering, daar zijn wij erg blij mee! Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 8

Goede service, artikelen van goede kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden. Beste Aat, Super om te horen dat u zeer tevreden bent. Namens het hele INKT.nl Team willen wij u bedanken voor deze mooie en hoge waardering. Tot een volgende bestelling!

SCORE 8

A big thumb! Beste Johan, Thank you for the big Thumb! Zulke mooie beoordelingen ontvangen wij graag. Het is voor ons fijn om te vernemen dat u tevreden ben over ons bedrijf, de service en producten die wij leveren. Namens het hele INKT.nl Team wensen wij u nog een prettige dag toe! Tot de volgende bestelling.

SCORE 10

service prima afhandeling van zaken prima Beste Hilly, Bedankt voor deze hoogste waardering. Namens het hele INKT.nl Team bedankt voor deze hoge 5-sterren beoordeling!

SCORE 8

Snelle en juiste levering. Door mij verkeerde bestelde inktpatronen perfect om geruild. Beste Jan, Bedankt voor de mooie beoordeling. Fijn dat u de service omtrent het omruilen van uw bestelling als prettig en goed heeft ervaren. Graag tot een volgende bestelling bij INKT.nl!

SCORE 8

ik ben zeer tevreden over de snelle levering Beste Walter, Heel erg bedankt voor deze hoge waardering. Het is fijn om te vernemen dat u zeer tevreden bent! Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 8

Bestelling snel geleverd. Heb de inkt nog niet uitgeprobeerd, weet dus nog niet of deze goed is, kan hier dus niets over zeggen. Beste Gerda, Fijn dat u de bestelling zoals beloofd snel heeft mogen ontvangen. Mocht u bij het gebruiken van de cartridges straks vragen hebben, dan horen wij graag van u. Onze klantenservice staat op werkdagen tussen 09:00 uur en 17:30 uur voor u klaar. Namens het gehele INKT.nl Team bedankt voor de hoge waardering en tot de volgende bestelling!

SCORE 8

Snelle levering Beste Frank, Heel erg bedankt voor de hoge waardering! Daar zijn wij erg blij mee. Tot de volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 10

Zeer goed, Super snel, zeer tevreden, eigenlijk niets alles is goed bij Inkt.nl Beste Hans, Namens het hele INKT.nl Team willen wij u bedanken voor deze geweldige beoordeling. Fijn dat wij 5 sterren hebben gekregen van u. Het is fijn om te lezen dat u eigenlijk over alles bij ons tevreden bent! Tot de volgende bestelling!

SCORE 8

Extra betaalmogelijkheden voor bestellingen vanuit België: kredietkaart, PayPal, ... Beste Stief, Bedankt voor uw hoge waardering. Fijn dat u deze tip bij ons achterlaat, wij gaan er zeker naar kijken om meer mogelijkheden te gaan creëren. Namens het hele INKT.nl Team wensen wij u alvast een prettig weekend toe.

SCORE 10

ben zeer te vrede Beste Denise, Dat horen wij natuurlijk heel graag! Namens het hele INKT.nl team bedanken wij u voor deze hoogste waardering. Tot de volgende bestelling!

SCORE 10

prinma behandeling Beste Jan, Namens het hele INKT.nl Team bedanken wij u voor deze 5-sterren beoordeling. Fijn dat alles naar wens is verlopen. Tot de volgende bestelling!

SCORE 10

Snel gevonden wat nodig wat. Pakket snel geleverd. Beste Floris, Bedankt voor de hoge waardering. Fijn dat u alles snel kon vinden en bestellen, wij doen ons uiterste best om onze site zo netjes en duidelijk mogelijk te houden. Namens het hele INKT.nl Team bedanken wij uw voor de beoordeling.

SCORE 10

alles prima Beste Peter, Een kort maar krachtige beoordeling, waarvoor onze dank! Fijn dat alles prima verlopen is en wij deze hoge waardering hebben mogen ontvangen. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team