SCORE 10

ben zeer tevreden Beste Marian, Daar doen wij het voor! Een zeer tevreden klant. Fijn dat wij uw hoge waardering hebben mogen ontvangen. Tot een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 8

Goede ervaring, betreft onze eerste aanschaf bij jullie. Bestelling is goed en snel afgewikkeld. Voor herhaling vatbaar. Beste meneer Baars, Dat horen wij graag! Het doet ons goed dat u tevreden bent over de producten en afhandeling van uw volledige bestelling. Tot de volgende bestelling en namens het hele INKT.nl Team bedankt voor de hoge waardering!

SCORE 8

Uitstekende service niets mis mee even de werking afwachten vriendelijke groet *** Beste Joop Fijn dat u de service als prettig ervaart! Bedankt voor de hoge beoordeling. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 8

Prima! Beste mevrouw Netzer, Hartelijk bedankt voor deze hoge waardering, daar zijn wij erg blij mee. Fijn dat u alles als goed ervaren heeft. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 10

snel en corekte levering Beste Diederik, Bedankt voor deze hoge waardering! Fijn dat u tevreden bent over de snelle en correcte levering. Namens het hele INKT.nl Team wensen wij u nog een prettige dag toe. Tot de volgende bestelling!

SCORE 10

alles volgens afspraak!! Beste Johan, Heel erg bedankt voor de 5 sterren beoordeling! Wij komen graag onze afspraken na, fijn dat u het als prettig ervaren heeft. Tot een volgende bestelling bij INKT.nl!

SCORE 10

snelle afhandeling Beste meneer Versteeg, Heel erg bedankt voor de 5 sterren beoordeling! Goed om te vernemen dat u de afhandeling als snel ervaart, dat is waar wij altijd naar streven. Namens het hele INKT.nl Team wensen wij u nog een prettige dag toe. Tot de volgende bestelling!

SCORE 10

Snelle levering. Ook goede kwaliteit zonnebril, jammer dat hij oranje is. Als hij zwart was zou ik hem nog wel opdoen buiten koningsdag. Beste meneer Lukken, Bedankt voor de 5 sterren beoordeling. Jammer dat u hem niet vaker wilt dragen, omdat hij oranje is. Wel fijn dat u de kwaliteit ervan als goed ervaart. Als wij wat weggeven dan geven wij graag iets van een goede kwaliteit weg. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Namens het hele INKT.nl Team bedankt voor de hoge waardering!

SCORE 10

snelle afhandeling en goede levering Beste Ben, Bedankt voor de hoge waardering. Goed om te lezen dat u tevreden ben over de levering en afhandeling van uw bestelling. Namens het hele INKT.nl Team willen wij u nog een prettige dag toe wensen.

SCORE 10

alles vlot verlopen, ook de levering op ander adres. zeer tevreden Beste Frans, Fijn om te vernemen dat u zeer tevreden bent over de afhandeling van uw bestelling. Dat horen wij graag. Namens het hele INKT.nl Team bedanken wij u voor deze 5 sterren beoordeling, wij zijn er erg blij mee.

SCORE 10

Snelle bestelling. Beste Marc, Namens het hele INKT.nl Team willen wij u bedanken voor deze hoge waardering. Wij wensen u nog een prettige dag toe.

SCORE 6

Laatste maal een knoeiboel met het wisselen van de cartridges (de 364 van HP); de vorige maal voor de HP 5610 geen enkel probleem gehad

SCORE 8

Ik had eigen merk inkt gekocht voor een Brother printer. Deze pasten echter niet. Dat viel mij wel tegen, want nu moest ik de originele bestellen. De service was uitstekend en de bezorging ging snel en goed. Ik kreeg ook mijn verzendkosten terug, omdat ik de cartridges terug moest sturen. Dat werd zeer gewaardeerd door mij. Beste Maria, Fijn dat u onze service als prettig en goed ervaren heeft. Uiteraard gaat het erom dat u als klant tevreden bent en de juiste producten ontvangt. Bedankt voor de hoge waardering. Namens het hele INKT.nl Team wensen wij u nog een prettige dag toe!

SCORE 10

Alles is prima. Geen klachten. Beste Ton, Fijn dat alles naar wens verlopen is en u niks heeft aan te merken aan onze snelle service. Namens het hele INKT.nl Team wensen wij u nog een prettige dag toe!

SCORE 10

Prima bedrijf, ga zo door. Beste meneer Van der Kooij, Bedankt voor deze hoge waardering, daar zijn wij erg blij mee. Fijn dat u tevreden bent over ons, wij zullen zeker op deze voet verder blijven gaan. Tot de volgende bestelling! Namens het hele INKT.nl Team wensen wij u nog een prettige dag toe!

SCORE 10

Snelle levering. Goede kwaliteit. Goede prijs. Alles In orde, dus. Beste Luc, Fijn dat u tevreden bent over onze service. Namens het hele INKT.nl team willen wij u bedanken voor deze 5 sterren waardering. Wij wensen u nog een prettige dag toe.

SCORE 10

De Service is goed de bestelling werd op tijd geleverd dus een geode service Beste familie Van Dijk, Namens het hele INKT.nl team willen wij u bedanken voor deze 5 sterren waardering. Fijn dat u zo tevreden bent over onze service. Nog een prettige dag toegewenst.

SCORE 10

helemaal goed - laten zo Beste Hans, Wij zullen alles zeker zo laten, tenzij het natuurlijk nog beter en sneller kan! Fijn dat wij uw hoge waardering hebben mogen ontvangen. Namens het hele INKT.nl team wensen wij u nog een prettige dag toe.

SCORE 10

snel-correct Beste Mari, Bedankt voor deze mooie 5 sterren beoordeling. Daar zijn wij erg blij mee. Goed om te nemen dat u tevreden bent over de snelle en correcte afhandeling van uw bestelling. Namens het hele INKT.nl team wensen wij u nog een prettige dag toe.

SCORE 8

Ik ben tevreden. jullie zijn een goed betrouwbaar bedrijf. Beste mevrouw Plugboer, Bedankt voor dit mooie compliment, daar zijn wij erg blij mee! Ook bedankt voor de hoge waardering die u ons gegeven heeft. Namens het hele INKT.nl team wensen wij u nog een prettige dag toe.

SCORE 10

CORRECT GELEVERD! Beste meneer Sneep, Fijn dat u tevreden bent over de snelle en correcte levering van uw bestelling. Wij willen u bedanken voor deze hoge waardering. Namens het hele INKT.nl team wensen wij u nog een prettige dag toe.

SCORE 10

Zeer tevreden Beste Marja, Goed om te vernemen dat u zeer tevreden bent. Bedankt voor deze allerhoogste waardering, daar zijn wij heel blij mee. Namens het hele INKT.nl team wensen wij u nog een prettige dag toe.

SCORE 10

prima kan niet beter Beste Johannes, Dat is een mooi compliment! Wij zijn blij dat u vindt dat het niet beter kan. Bedankt voor de hoge waardering. Namens het hele INKT.nl team wensen wij u nog een prettige dag toe.

SCORE 10

Zeergoed en snel Beste Marie-joseph, Namens het hele INKT.nl team willen wij u bedanken voor deze hoge waardering. Wij wensen u nog een prettige dag toe.

SCORE 8

Ik vind dat ik heel correct ben geholpen en vooral de snelle afhandeling en geen verzendkosten stel ik op prijs. Beste meneer Stoker, Bedankt voor deze hoge waardering! Fijn om te vernemen dat u tevreden bent over de afhandeling van uw bestelling en de porto vrije verzending. Namens het hele INKT.nl team wensen wij u nog een prettige dag toe.