Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

SCORE 8

de bestelling is naar tevredenheid afgehandeld Beste Henry, Heel fijn om deze hoge waardering van u te hebben mogen ontvangen, bedankt daarvoor. Namens het hele INKT.nl team wensen wij u een prettige dag toe.

SCORE 10

zeer snel en goed Beste Johannes, Bedankt voor deze hoge waardering! Goed om te vernemen dat u tevreden bent over onze service en levering. Namens het hele INKT.nl team bedanken wij u en wensen wij u een prettige dag toe.

SCORE 10

Ik ben dik tevreden, heb ook wel eens bij andere site's gekeken, maar kwam toch steeds weer bij U uit. Vooral de prijs! Is dik in orde. Beste Peter, Bedankt voor deze 5 sterren beoordeling! Goed om te horen dat u dik tevreden bent en dat u toch elke keer bij onze webshop terecht komt. Wij doen er alles aan om een onze klanten uitermate tevreden te houden met goede producten en een lage prijs. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 10

Prima en snelle service! Geen gedoe met afleveren als je niet thuis bent. Levering bij de buren en dat vind ik PRIMA! Vraag mij 1 ding af: had al account en die meldde mij telkens: mailadres of ww ongeldig (ondanks feit dat ik alles op papier had bijgehouden!) Bovendien: ik vroeg dan om ww te sturen naar mailadres. Kwam niet door! Dan heb ik maar nieuwe account gemaakt en toen ging het allemaal vlot. Nog een vraag: is het zo als je vooraf betaalt (in Nederland!) dat je geen verzendkosten moet betalen? Mvg *** Beste Nikole, Heel erg bedankt voor deze hoge waardering! Fijn dat de aflevering erg naar wens was, dat vinden wij heel fijn om te horen. Vervelend dat het inloggen niet gelukt is, goed dat u direct een nieuw account heeft aangemaakt zodat wij de zending alsnog snel voor u in orde konden maken. Ik zal kijken of ik dit voor de toekomst voor andere klanten kan vergemakkelijken. Betreft de verzendkosten: Voor elke klant geld dat boven de besteding van €25,- er geen verzendkosten gerekend worden. Dit geldt dus voor zowel onze klanten in Nederland als in België. Hier wordt voor voorafbetalingen of andere orderbedragen geen uitzondering in gemaakt. Elke klant staat voor ons op gelijke hoogte en verdient een gelijke service en prijs. Namens het hele INKT.nl team een prettige dag toegewenst.

SCORE 8

Bestelling is snel en nauwkeurig afgehandeld. Jammer dat er geen kleine handleiding bij de reinigingscartridges zat of een link naar waar ik deze kan vinden. Misschien toch hnadig voor een volgende klant-keer? UIteindelijk heb ik de link wel gevonden en bleken de cartridges prima te werken. Beste Eugenie, Bedankt voor de hoge waardering en vraagstelling omtrent de reinigingscartridges. Bij elke reinigingscartridge kunt u op het product klikken om de gehele handleiding direct in uw scherm te kunnen aflezen. Jammer dat u dit later pas gevonden heeft, u mag ons altijd bellen of e-mailen wanneer u vragen heeft. Wij helpen u namelijk graag verder. Namens het hele INKT.nl team een prettige dag toegewenst.

SCORE 10

Prima snel, wel duur nog Beste meneer Schouten, Bedankt voor deze 5 sterren waardering! Wij zullen uw tip, dat de prijs hoog ligt zeker meenemen in de volgende vergadering. Namens het hele INKT.nl team een prettige dag toegewenst.

SCORE 10

De service en kwaliteit van de producten is prima. Beste meneer Dubois, Super dat wij uw 5-sterren beoordeling hebben mogen ontvangen. Fijn dat de service en kwaliteit bevallen is. Namens het hele INKT.nl team een prettige dag toegewenst.

SCORE 10

Gewoon goed, makkelijk via type printer de juiste cartidge Met het origineel of alternatief als goedkoper Beste Peter, Bedankt voor deze hoge waardering! Het is fijn om te vernemen dat alles naar wens is verlopen en u tevreden klant bent. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 10

Prima levering Beste meneer Vrijenhoek, Goed om te vernemen dat u tevreden bent over de levering. Namens het hele INKT.nl team bedankt voor deze hoge waardering en alvast een fijn paasweekend toegewenst!

SCORE 8

bestelling op tijd geleverd Vlot verlopen Beste meneer Kanhai, Namens het hele INKT.nl team willen wij u bedanken voor deze hoge waardering! Fijn dat u tevreden bent over onze snelle leveringen.

SCORE 10

uitstekend Beste Gerhard, Namens het hele INKT.nl team willen wij u bedanken voor deze hoge waardering! Heel fijn om te vernemen dat u tevreden bent.

SCORE 10

Prima en snel afgehandeld Beste Ed, Namens het hele INKT.nl team willen wij u bedanken voor deze hoge waardering! Goed om te vernemen dat u tevreden bent!

SCORE 10

zeer goede service en snelle afhandeling van bestelling. Houden zo! Beste mevrouw Gopie, Goed om te lezen dat u tevreden bent over onze service en snelle levering. Wij zullen dit zeker op deze manier voortzetten. Namens het hele INKT.nl team willen wij u bedanken voor deze hoge waardering!

SCORE 8

Voordelig-snel-doet wat ze beloofd Ik ben zeer tevreden over de snelle correcte afhandeling Graag zou ik een éénvoudige handleiding bij de levering zien Beste meneer Dreijer, Fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze service en beloftes. Wij zullen uw tip zeker bespreken op de volgende vergadering, het is namelijk altijd fijn om op- en aanmerkingen te mogen ontvangen die het bestellen of installeren van producten gemakkelijker maakt. Namens het hele INKT.nl team willen wij u bedanken voor deze hoge waardering!

SCORE 8

Duidelijke site waardoor de producten makkelijk te vinden zijn. Snelle levering en service. Beste Edith, Namens het hele INKT.nl Team bedankt voor de hoge waardering. Wij wensen u nog een prettige dag toe!

SCORE 10

Duidelijke website. Snelle levering, goed produkt Beste mevrouw Schepman, 5-sterren, dat zien wij graag! Goed om te vernemen dat u onze webshop duidelijk vindt en tevreden bent over de snelle levering. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 10

het geleverde voldeed aan de verwachtingen en het was ook nog snel gelverd Beste Ed, Heel erg bedankt voor deze hoge waardering, daar zijn we erg blij mee! Fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze service. Namens het hele INKT.nl Team wensen wij u nog een prettige dag toe!

SCORE 8

Makkelijk bestellen, snel in huis, prijs oké. Echter de laatste keer was de HP 27 bij bestelling van 1 stuks goedkoper. Normaal is dat bij 2 stuks. De kleuren HP 28 was bij 2 stuks wel goedkoper. Beste Roos, Heel erg bedankt voor deze positieve beoordeling! Bedankt voor uw oplettendheid, wij gaan hier direct even naar kijken. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 10

Snel en goed Beste Ad, Goed om te vernemen dat u tevreden bent over onze service. Namens het hele INKT.nl team willen wij u bedanken voor deze hoge waardering!

SCORE 8

prima snelle levering Beste Karin, Bedankt voor uw positieve reactie, dat waarderen wij enorm. Fijn om te vernemen dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 10

Snelle levering en prima produkt Beste meneer Dukker, Bedankt voor deze hoogste waardering. Heel fijn dat u tevreden bent over de snelle levering en onze producten. Namens ons hele team bedankt!

SCORE 8

ik ben zeer tevreden nooit geen problemen gehad ben al jaren klant de bestellingen zijn zeer snel En de goederen zijn goed verpakt ik zou niet weten wat er verbeterd zou moeten worden Mvg *** Beste Willem, Dat horen wij graag! Super om te lezen dat u tevreden bent over ons en onze service. Tot de volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 10

vlotte afwerking en snelle levering Beste Tony, Heel erg bedankt voor deze 5-sterren beoordeling. Goed om te lezen dat u tevreden bent, dat horen wij graag! Namens het hele INKT.nl Team wensen wij u nog een prettige dag toe.

SCORE 10

Correcte afhandeling! Beste Luc, Goed om te vernemen dat u tevreden bent over onze service. Namens het hele INKT.nl team willen wij u bedanken voor deze hoge waardering!

SCORE 10

makkelijk bestellen en betaling, snel en correct afgeleverd. ik zoek niet verder, volgende aankoop terug bij jullie. Beste Danny, Dat horen wij graag, het is fijn om te vernemen dat u tevreden bent over ons en dat wij u bij de volgende bestelling weer mogen terug zien in onze webshop! Namens ons hele team bedankt voor de positieve beoordeling!