SCORE 8

Altijd zeer goede en snelle levering. Het leveringsproces zou nog sneller gaan wanneer met overschrijving op de website zelf wordt gewerkt. Zo kunnen jullie meteen zien dat de klant heeft betaald en dezelfde dag nog het verzendingsproces in gang zetten. Toch is dit een kleine opmerking, voor de rest ben ik steeds tevreden geweest over inkt.nl. Bij mijn laatste bestelling heb ik een chipresetter gekocht, deze lijkt het wel niet goed te doen bij mijn inktcartridges.... Beste Marjolein, Heel erg bedankt voor de positieve beoordeling. Fijn dat u tevreden bent. Betreft de chipresetter, hierover zullen wij vandaag contact met u opnemen. Bedankt voor de tips, hier gaan wij zeker wat mee doen. Namens het hele INKT.nl Team wensen wij u nog een prettige dag toe.

SCORE 10

Alles vlgs regels. Klasse. Beste meneer Hilhorst, Bedankt voor de 5-sterren beoordeling, dat waarderen wij enorm. Fijn dat u tevreden bent. Namens ons hele team bedankt!

SCORE 10

snelle levering ,goed advies Beste Cees, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Goed om te vernemen dat u goed geholpen bent en tevreden bent over onze service. Wij doen er alles aan om de klant uitermate tevreden te houden. Een fijne dag gewenst namens het hele INKT.nl Team

SCORE 10

Goede prijs en zeer snel geleverd. Beste Cyriel, Heel erg bedankt voor deze hoge waardering, fijn om te lezen dat u tevreden bent over onze prijzen en snelle levering! Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 8

correcte afhandeling, snel. Beste Johan, Bedankt voor de positieve beoordeling. Fijn dat u tevreden bent. Namens het hele INKT.nl Team wensen wij u nog een prettige dag toe.

SCORE 8

De afhandeling is snel. Daar zijn wij blij mee. Ook met de scherpe prijzen zijn wij blij. Ook wij moeten op de kleintjes letten, dus zullen ook blijven zoeken naar het product met de laagste prijs. Beste mevrouw Schrama, Goed om te lezen dat u tevreden bent. En het gaat inderdaad uiteindelijk om een goed product voor een aantrekkelijk lage prijs. Fijn dat u zo te spreken bent over ons, dat horen wij graag! Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 10

DE verkoop is prima verlopen. Gewoon zo door gaan Beste Ton, Heel erg bedankt voor deze 5-sterren beoordeling. Wij zullen zeker op deze wijze doorgaan, fijn dat u zo tevreden bent! Namens het hele INKT.nl Team wensen wij u nog een prettige dag toe.

SCORE 10

Duidelijk, vlot, correct, snel! Beste Luc, Fijn dat u tevreden bent. Tot de volgende bestelling. Namens ons hele team bedankt voor de positieve beoordeling!

SCORE 10

Bestelling prima en op afgesproken termijn afgehandeld. Product ( eigen merk) voldoet ook. Beste Frans, Heel erg bedankt voor deze 5-sterren beoordeling. Wij zijn erg blij om te vernemen dat u tevreden bent over onze service en producten. Namens het hele INKT.nl Team wensen wij u nog een prettige dag toe.

SCORE 10

Vandaag je bestelling, de volgende dag het pakket. Merk artikelen, zelfs voor verouderde printers Beste Gerda, Heel erg bedankt voor de 5-sterren beoordeling! Goed om te vernemen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 10

uitstekende service..snelle levering...top! Beste Frank, Super dat u tevreden bent over onze service en snelle leveringen. Tot de volgende bestelling! Namens het hele INKT.nl team willen wij u bedanken voor deze hoge waardering!

SCORE 10

Top Beste heer De Bode, Een korte maar krachtige beoordeling, heel erg bedankt! Het is goed om te vernemen dat u tevreden bent. Namens het hele INKT.nl Team een prettige dag toegewenst en tot de volgende bestelling.

SCORE 10

besteld, geleverd en betaald binnen twee dagen. zeer goed en wekt vertrouwen Beste Tjeerd, Heel erg bedankt voor deze 5-sterren beoordeling. Fijn dat u tevreden bent en vertrouwen heeft, dat is waar het voor ons uiteindelijk omdraait. Namens het hele INKT.nl Team wensen wij u nog een prettige dag toe.

SCORE 8

Ik ben zeer tevreden,de bestelling komt snel binnen,daarvoor hartelijk dank. Beste Jan, Bedankt voor uw positieve reactie, dat waarderen wij enorm. Fijn om te vernemen dat alles naar wens is verlopen. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 10

goede prijs, snelle afhandeling en betaalgemak Beste Gerwin, Bedankt voor de 5-sterren beoordeling. Fijn dat u tevreden bent over onze prijs en service. Tot een volgende bestelling. Het INKT.nl Team

SCORE 10

Alles verliep soepel Beste Wouter, Heel erg bedankt voor deze hoge waardering, dat waarderen wij enorm. Het is fijn om te vernemen dat u tevreden bent over de afhandeling van uw bestelling. Namens ons hele team bedankt!

SCORE 10

Goed , Snel en Betrouwbaar , Dus goed Klantvriendelijk gericht , dat is mijn oordeel , ga zo door . Gr. *** Beste Geert, Zo'n mooie beoordeling zien wij natuurlijk graag! Bedankt voor de hoge waardering en fijn dat u tevreden bent over onze service. Wij gaan zeker zo door om u niet alleen nu, maar ook in de toekomst zo tevreden te houden. Een fijne dag toegewenst namens het hele INKT.nl Team.

SCORE 8

Redelijke prijzen en snelle bezorging Beste Leo, Bedankt voor uw beoordeling! Fijn dat u tevreden bent over de prijzen en snelle bezorging. Tot de volgende bestelling! Het INKT.nl Team

SCORE 8

Eerste keer iets besteld. Kan nog niet zeggen hoe het verder gaat. Beste meneer Plug, Bedankt voor uw positieve review! Wij hebben uw bestelling goed en snel kunnen verwerken. Uiteraard hopen wij binnenkort alsnog te mogen vernemen hoe u naast de afhandeling van de bestelling de service en producten heeft gevonden. Namens het hele INKT.nl Team wensen wij u een prettige dag toe.

SCORE 10

Ik ben zeer tevreden over de betaalwijze, levertermijn en de levering zelf. De bestelde producten zijn steeds tijdig en correct afgeleverd. Heb nog geen problemen voorgehad. Beste Elise, Uiteraard zult u ook geen problemen gaan ondervinden ;)! Wij doen er alles aan om elke bestelling van u, voor nu en voor de toekomst, met zorg en snelheid goed bij u af te laten leveren. Fijn om te lezen dat u tevreden bent! Bedankt voor deze hoge waardering. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 8

Prima Beste Henk, Bedankt voor deze positieve review! Mocht u ondanks dat u onze site en service prima vindt in de toekomst vragen hebben dan vernemen wij die natuurlijk graag! Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team.

SCORE 10

snel en degelijk verpakt Beste heer Lieten, Bedankt voor deze hoge waardering! Daar zijn wij heel erg blij mee. Fijn dat u tevreden bent over ons bedrijf en de service die wij leveren. Namens het hele INKT.nl team wensen wij u nog een prettige dag toe.

SCORE 8

snelle reactie Beste Sjef, Bedankt voor deze positieve review, daar zijn wij heel erg blij mee! Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 10

zeer tevreden alleen het pakket besteld van huismerk voor epson 615 xp bleek dat er maar 4 in plaats van 5 inkpatronen inzitten zodus moet ik er nog 1 bijbestellen Beste Tony, Bedankt voor deze 5-sterren beoordeling! Het klopt inderdaad dat de aanbiedingsset die u besteld heeft 4 cartridges bevat. Van elke kleur 1. Wij hebben uw nieuwe bestelling binnen en zullen hiervoor weer de goede zorg dragen. Namens ons hele team een prettige dag toegewenst.

SCORE 8

Snel, volgens afspraak. Beste Peter, Bedankt voor het invullen van deze positieve review, hier zijn wij erg blij mee. Goed om te vernemen dat u tevreden bent over de service en het nakomen van de afspraken. Tot een volgende bestelling. Het INKT.nl Team