Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

SCORE 10

snelle correcte service. Beste Katinka, Met uw 5-sterren beoordeling zijn wij heel erg blij! Het is fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze service. Tot de volgende bestelling! Het INKT.nl Team

SCORE 10

goede producten voor zeer scherpe prijs en snelle levering Beste meneer Romeijn, Fijn dat wij van u een 5-sterrenbeoordeling hebben mogen ontvangen, hier zijn wij heel erg blij mee. Nog belangrijker is, is dat wij blij zijn om te vernemen dat u zeer tevreden bent over ons en onze dienst. Nog een prettige dag toegewenst! Het INKT.nl team

SCORE 10

Kan slecht èèn antwoord geven: Ben niet anders dan zeer tevreden over de afhandeling van de vele tot dusver door mij ge- plaatste bestellingen. Beste heer Eberstadt, Het is altijd fijn als een vaste klant ook zijn of haar positieve mening deelt. Wij zijn heel erg blij om uw positieve review te ontvangen en te lezen. Super dat u zo tevreden bent en blijft! Namens het hele INKT.nl Team wensen wij u nog een prettige dag.

SCORE 8

Zeer tevreden. Beste Theo, Goed om te lezen dat u zeer tevreden bent! Wij zullen ook met uw toekomstige bestellingen tevreden houden en ook weer onze afspraken nakomen! Tot een volgende bestelling. Het INKT.nl Team

SCORE 10

Zeer tevreden,makkelijk te bestellen,ik bestel zeker weer bij inkt.nl. Beste Linda, Dat vernemen wij graag! Goed om te lezen dat u zo tevreden bent, daar doen wij al het werk voor. Tot een volgende bestelling en namens ons hele team nog een prettige dag toegewenst!

SCORE 8

De retour van lege cartridges was eens geregeld via KIALA. In mijn geval kon ik de lege cartridges naar mijn plaatselijke BP station brengen. Daarvoor kreeg ik dan 50 cent credit op mijn account bij INKT. Volgens een van uw medewerkers (per telefoon) heeft deze service nooit bestaan. Toch heb ik er eens gebruik van gemaakt. Beste Edmond, Heel erg bedankt voor uw positieve review en toelichting van uw vraag. Online bestaan er veel inkt webshops, u heeft wellicht in het verleden bij een andere firma gebruik gemaakt van deze dienst. Wij werken tot nu toe niet met deze service, maar zullen dit als tip meenemen in de volgende vergadering. Namens ons hele team een prettige dag toegewenst!

SCORE 8

Snelle en goede afhandeling. Na mijn mening gaat het prima zo. Beste Sjaak, Fijn dat u tevreden bent over de snelle en goede afhandeling. Namens het hele INKT.nl Team willen wij u bedanken voor deze positieve beoordeling!

SCORE 8

Niks bijzonders, alles keurig optijd volgens bestelling Beste Twan, Fijn om te vernemen dat u tevreden bent en dat wij deze positieve review hebben mogen ontvangen. Bedankt! Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team.

SCORE 8

Ik zou graag meer mogelijkheden hebben om te betalen. Beste heer Otsen, Allereerst bedankt voor deze positieve review. Hiernaast willen wij u bedanken voor de tip en zullen hier spoedig naar gaan kijken. Het is nu in iedergeval mogelijk om op 3 wijzes uw betaling in orde te maken. Namens ons hele team een prettige dag toegewenst!

SCORE 10

snel en efficiënt Geachte heer Van Gerven, Heel erg bedankt voor deze mooie beoordeling. Hier zijn wij met het hele team erg blij mee. Tot de volgende bestelling!

SCORE 10

vlugge bestelling Beste Nelly, Fijn dat wij uw hoge waardering hebben mogen ontvangen. Het doet ons goed dat u tevreden bent over onze snelle levering. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 10

prijs-kwaliteit erg goed Beste Toon, Heel erg bedankt voor deze 5-sterren beoordeling! Het is fijn te vernemen dat u tevreden bent over de kwaliteit en prijs van onze producten. Namens ons hele team wensen wij u nog een prettige dag toe.

SCORE 10

Zeer tevreden, hartelijk dank Beste Jan, Heel erg bedankt voor de 5-sterren beoordeling, hier zijn wij super blij mee! Fijn om te lezen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 10

zeer snelle en goede levering alles volgens afspraak Beste Sieger, 5 sterren! Dat zien wij graag, het doet ons namelijk goed wanneer wij positieve reacties en beoordelingen krijgen en zo vernemen dat u tevreden bent over onze producten en service. Namens ons hele team een prettige dag toegewenst.

SCORE 10

Bezorging exact op tijd Beste heer Weel, Met uw 5-sterren beoordeling zijn wij super blij. Heel erg bedankt hiervoor. Super dat u de bezorging zoals afgesproken op tijd ontvangen heeft. Tot de volgende bestelling! Het INKT.nl Team

SCORE 8

Tevreden. 2 merken inkt geleverd ,vorige leveringen altijd een merk. Beste heer Den Ridder, Als eerste heel erg bedankt voor uw positieve review. Wij werken met 1 huismerk, de producten zullen dus zeker gelijk zijn. Er wordt vanaf heden met nieuwe verpakkingen gewerkt, die er weer mooier en strakker uitzien. Excuses dat dit enige verwarring heeft opgeleverd. Mocht u in de toekomst twijfelen of vragen hebben over producten dan vernemen wij dit graag van u. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 8

ik heb jullie bestelling goed ontvangen en ben uitermate tevreden maar ik zo liever in mijn moedertaal (Vlaams besteld zijn) en niet in het Frans of wel ik de taal machtig ben. Beste Christian, Fijn om te vernemen dat u uitermate tevreden bent over onze service. Wij zullen intern bespreken wat de mogelijkheden voor de toekomst kunnen gaan worden om ook in andere talen, vlaams of frans (wat mogelijk is), te gaan bestellen. Bedankt voor uw tip. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 10

vlugge afhandeling van de producten. alles prima in orde. echt een aanrader. Beste Rudi, Zo worden wij graag genoemd, "aanrader". Het is fijn om te lezen dat u onze service als snel en prettig ervaart. Tot de volgende bestelling! Het INKT.nl Team

SCORE 10

prima bedrijf,TOP Beste Hindrik, Bedankt voor deze hoge waardering. Fijn dat u tevreden bent over ons bedrijf en de service die wij leveren. Namens ons hele team wensen wij u nog een prettige dag toe.

SCORE 10

Snelle afhandeling en aflevering van een zeer prijsvriendelijk klasse product. Beste Jan, Heel erg bedankt voor uw 5-sterren beoordeling, dat zien wij graag op deze manier. Fijn dat u tevreden bent over onze service en natuurlijk de lage prijzen. Tot de volgende bestelling! Het INKT.nl Team

SCORE 8

Goed service... Beste Sarinah, Bedankt voor de hoge beoordeling! Het is altijd fijn om te lezen als onze klanten tevreden zijn over onze service. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 8

Bestellen gaat eenvoudig, snelle levering. Beste Els, Bedankt voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat u tevreden bent met onze service. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 10

Zeer tevreden. Geen verbeteringen. Betrouwbaar. Duidelijke informatie rond aflevering. Beste mevrouw Slotboom, Wij willen u namens ons hele team bedanken voor de 5-sterren beoordeling. Super dat u zo tevreden bent over ons en onze service. Wij blijven net zo goed ons best doen om ook in de toekomst betrouwbaar, snel en vooral duidelijk en goedkoop te blijven!

SCORE 10

Goeie en snelle levering Beste Casper, Kijk aan, een 5-sterren beoordeling. Daar zijn wij heel erg blij mee! Goed om te lezen dat u tevreden bent over de snelle en goede levering. Een fijne dag en week toegewenst. Het INKT.nl Team

SCORE 8

Bestelling worden snel en goed afgehandeld. Ook mijn klacht inzake cartridges is goed opgelost! Beste Hendrik, Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat we uw klacht snel en perfect met u op hebben kunnen lossen, ook is het fijn om te lezen dat u de afhandeling als prettig ervaren heeft. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team