Inkt.nl prima site, en snelle levering., wel hoge verzendkosten. Beste mevrouw Van Vuure, Heel erg bedankt voor de 5-sterren review! Fijn dat u naast de positieve beoordeling eerlijk bent over de verzendkosten. Wij gaan dit zeker meenemen als punt op de volgende vergadering. Een prettige dag toegewenst! Het INKT.nl Team
Source: eKomi
Duidelijke site, bestelling snel en goed afgeleverd. Beste Kees, Wat fijn om te vernemen dat u tevreden bent. Het is goed om te lezen dat u onze site duidelijk ervaart en tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team
Source: eKomi
Super levering. Snel en correct afgehandeld. Betalen via credit kaart zou nog interessanter zijn. Hopelijk is de kwaliteit ook super. Bedankt ! Beste Nico, Heel erg bedankt voor de 5-sterren beoordeling. Het doet ons goed om te lezen dat u heel erg tevreden bent over de bestelling en levering. Wij zullen intern gaan kijken of er eventueel mogelijkheden kunnen komen voor betalingen middels Creditcard. Wij wensen u nog een prettige dag toe. Het Inkt.nl Team
Source: eKomi
Gewoon super betrouwbaar en snel! Beste Marianne, Namens ons hele team heel erg bedankt voor deze hoge waardering. Fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze betrouwbaarheid en snelle levering. Tot de volgende bestelling!
Source: eKomi
Snelle levering, goede prijs Beste Belia, Wat mooi dat wij van u een 5-sterren beoordeling hebben gekregen. Daar zijn wij erg blij mee, ook met dat u tevreden bent over onze snelle service en goede prijzen. Wij wensen u nog een prettige dag toe. Het INKT.nl Team
Source: eKomi
ben zeer tevreden over de bestelling Geachte heer Bruinsma, Super om te horen dat u tevreden bent! Tot de volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team
Source: eKomi
Volgens afspraak de volgende dag geleverd. Product was netjes verpakt den voldoet aan de verwachting. Beste Kees, Heel erg bedankt voor deze hoogste waardering. Het is goed om te vernemen dat u uiterst tevreden bent over ons. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team
Source: eKomi
Ik ben op alle punten tevreden. Beste Roos, Dat horen wij graag! Het is fijn om te vernemen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team
Source: eKomi
Ik heb het doorzichtige felletje van de spuitmond verwijderd . Moest dit ook ?? Ik heb nu een printer probleem !! Beste Tj. Van der Weit, Onze klantenservice neemt direct contact met u op om dit probleem te bespreken! Bedankt voor uw positieve review. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team
Source: eKomi
Ik ben tevreden Beste Petra, Fijn om te vernemen dat u tevreden bent. Bedankt voor het invullen van de positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team
Source: eKomi
Snelle levering en goede kwaliteit. Beste Marielle, Fijn om te vernemen dat u tevreden bent. Bedankt voor het invullen van de 5-sterren beoordeling. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team
Source: eKomi
Snelle levering. Beste Peter, Fijn dat u tevreden bent over onze snelle afleverservice. Heel erg bedankt voor deze hoogste waardering. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team
Source: eKomi
Als de cardridges net zo goed zijn als de snelheid van de bestelling koop ik zeker nog meer cardridges bij INKT>NL Geachte heer Ten Hove, Dat horen wij graag. U zult zien dat de kwaliteit van onze producten net zo goed is als onze service! Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team
Source: eKomi
keep up the high standard Beste Luc, We'll keep up the high standard! Bedankt voor het invullen van deze 5-sterren review. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team
Source: eKomi
prima. Beste Corrie, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team
Source: eKomi
Alles netjes zoals het hoort, de bestelling, betaling en levering zijn probleemloos verlopen. Ik ben een tevreden klant, de betaling vanuit Belgie zou ik handiger vinden met visa of am.express omdat je hier nog enkele dagen tijd mee kan winnen. Beste Danny, Bedankt voor de zeer positieve beoordeling. Goed om te vernemen dat u tevreden bent. Bedankt voor de tip, wij zullen dit meenemen als punt op de volgende vergadering. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team
Source: eKomi
bestelling goed afgehandeld ben zeer tevreden Mvg *** Beste Jozef, Super om te horen dat u zeer tevreden bent! Bedankt voor de 5-sterren beoordeling. Tot de volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team
Source: eKomi
oke Geachte heer Greven, Heel erg bedankt voor de positieve 5-sterren beoordeling. Tot de volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team
Source: eKomi
ja, tevreden Beste Lambert, Goed om te lezen dat u tevreden bent! Bedankt voor het invullen van de positieve beoordeling. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team
Source: eKomi
Goed, ga zo door. Perfect. Geachte mevrouw Plugboer, Fijn dat u ons een positieve beoordeling heeft gegeven. Goed om te vernemen dat u tevreden bent! Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team
Source: eKomi
Bestelling is naar tevredenheid afgehandeld Geachte heer Jansen, Fijn om te vernemen dat u tevreden bent over de afhandeling van uw bestelling. Het is fijn dat wij een positieve reactie hebben mogen ontvangen van u. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team
Source: eKomi
De website is duidelijk, betalen ging makkelijk en de bestelling werd - zoals beloofd - de volgende dag netjes bezorgd. Beste Maureen, Bedankt voor de 5-sterren beoordeling. Het is goed om te vernemen dat u zo tevreden bent over ons. Tot de volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team
Source: eKomi
Zoals altijd keurig alles AFGEHANDELD. Ga zo door. Beste Henk, Bedankt voor het invullen van de review. Goed om te vernemen dat u tevreden bent! Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team
Source: eKomi
Snelle service uitstekende prijs - kwaliteit verhouding. Huismerk is prima alternatief voor A-merk. Ik weet wel waar ik voortaan mijn inkt haal Beste Paulien, Heel erg bedankt voor de 5-sterren beoordeling. Goed om te vernemen dat u tevreden bent over onze service, aantrekkelijke prijzen en ons goede huismerk. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team
Source: eKomi
Snelle levering Beste Rinus, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze snelle leveringen. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team