Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

SCORE 10

perfect verloop Beste Ivan, Heel erg bedankt voor de 5-sterren review, goed om van u te horen dat de bestelling en verzending hiervan goed verlopen is. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 10

Snel, correct en buiten concurrentie. Beste Jean-Claude, Heel erg bedankt voor uw 5-sterren review. Het is goed om te vernemen dat u tevreden bent over ons. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 10

Duidelijke website Correcte afhandeling Beste Luc, Fijn dat u onze website erg duidelijk vindt en dat u te spreken bent over de afhandeling van uw bestelling. Bedankt voor de 5-sterren review. Wij zullen zeker op deze voet verder gaan! Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 8

Prima snelle levering Beste Danny, Fijn om te lezen dat u tevreden bent onze snelle levering. Bedankt voor het invullen van deze positieve review. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 10

Goed bedrijf en ik ben tevreden, snelle levering Geachte heer Boonstra, Fijn dat u tevreden bent over onze snelle levering. Bedankt voor het geven van de 5-sterren review. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 8

De bestelling is zoals steeds zeer goed aangekomen en zoals steeds volledig in orde, wel heb ik nu één dag langer gewacht vooralleer de bestelling werd afgeleverd. Beste Raymond, Bedankt voor uw positieve reactie. Vervelend dat u een dag langer heeft moeten wachten, ik zal een aantekening hiervan maken in het systeem en zorgen dat een volgende bestelling weer zoals van ouds super snel bij u afgeleverd zal worden. Fijn dat u tevreden bent over ons bedrijf. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 8

prima! Beste Frans, Bedankt voor de positieve review! Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 10

Gemakkelijk vinden van de geschikte cassettes en eenvoudig laden van deze cassettes. De levering is ook supersnel! Beste Elly, Heel fijn om te vernemen dat u onze site goed werkbaar vind en de producten dus snel heeft kunnen vinden. Goed om te horen dat onze snelle levering naar wens is verlopen. Heel erg bedankt voor de 5-sterren review. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 10

kan niet veel zeggen....ik bestel en de volgende dag heb ik het in huis....TOP!!! Beste Carla, Heel erg bedankt voor uw positieve reactie. Goed om te vernemen dat u tevreden bent. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 10

Zeer goede indruk over het bedrijf.Snelle levering (conform afspraak) tegen zeer concurrerennde prijzen. Geachte heer Koot, Heel erg bedankt voor de 5-sterren review. Goed om te vernemen dat u te spreken bent over onze prijzen en snelle levering. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 10

Een zeer snelle levering goede kwaliteit ga zo door. *** Geachte heer Verstappen, Heel erg bedankt voor de 5-sterren review, goed om te horen dat u tevreden bent over onze snelle levering. Wij zullen zeker op deze voet verder gaan! Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 10

Snelle levering met de mogelijkheid te betalen met acceptgiro. Huismerk is kwalitatief zeer goed en heel voordelig. Beste Sonja, Fijn om te vernemen dat u tevreden bent over onze huismerk producten, snelle levering en mogelijkheid tot betalen met acceptgiro. Hartelijk dank voor uw positieve review. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 10

Zeer snel, sávonds besteld volgende ochtend in huis. keurig verpakt. Beste Paul, Fijn dat u tevreden bent over onze snelle levering en nette wijze van versturen. Bedankt voor het geven van de 5-sterren review. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 10

Goed ontvangen. Geachte heer Leemburg, Heel erg bedankt voor de 5-sterren review. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 10

Ik vind de service geweldig en vlug thuis bezorgd. gewoon perfect. Beste Mel, Bedankt voor uw positieve review. Fijn dat u te spreken bent over onze goede service en snelle levering. Tot de volgende bestelling! Het INKT.nl Team

SCORE 10

Ik ben tevreden over deze site.goed holpen. Beste Jagan, Heel erg bedankt voor uw positieve review. Goed om te horen dat u tevreden bent over onze site en service. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 8

Prima kwaliteit en snel geleverd. Beste Ronald, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Goed om te vernemen dat onze service goed bevallen is. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 10

altijd vlotte afhandeling van de bestelling. aflevering enkel met handtekening. het bedrijf wat pakketjes levert komt wel laat aan de deur, dat is iets waar inkt.nl weinig aan kan veranderen denk ik. Geachte mevrouw Verhelst, Bedankt voor uw positieve review. Goed om te vernemen dat u tevreden bent over onze service, jammer dat de post wat laat bij u langs geweest is om het pakket af te leveren. De post rijdt inderdaad vaste routes per dag en per tijd. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 8

goed geregeld, snelle levering goede prijs. inkt was in winkel niet meer verkrijgbaar bij jullie volgende dag in huis. Beste Gera, Heel erg bedankt voor uw positieve review. Goed om te vernemen dat u tevreden bent over ons, onze prijzen en de snelle levering. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 8

Snelle levering, verder niets belangrijks Beste meneer Stam, Bedankt voor uw review, goed om te lezen dat u tevreden bent over onze snelle leveringsservice. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 8

snelle geode service Beste Lya, Bedankt voor de positieve review. Het is goed om te vernemen dat u tevreden bent over onze service. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 8

vlug geholpen ook inktpatroon die vorige keer niet werkte is meegeleverd Beste meneer Willems, Hartelijk dank voor uw positieve review. Goed om te lezen dat u tevreden bent over de service die wij leveren met het oplossen van problemen. Het gaat er natuurlijk omdat u een tevreden klant bent en een goed werkend product heeft. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

SCORE 8

Snelle service zonder problemen, spijtig genoeg weigert mijn printer de cartridges van het huismerk, dus moet ik er nu nieuwe bestellen. Geachte mevrouw Bosserez, Goed om te vernemen dat u tevreden bent met onze snelle service. Wij hebben op 9 februari het euvel met de niet werkende cartridges direct met u op kunnen lossen. Dit viel allemaal uiteraard onder de garantie. Bedankt voor uw review. Met vriendelijke groet, Het INKT.nl Team

Duidelijk, snel, eerlijke prijs

SCORE 10

prima product, prima prijs en kwaliteit en zeer snelle levering