SCORE 10

prima;heb alleen ervaring met toner.

SCORE 8

Uw bedrijf vind ik prima. De bestelling is afgehandeld zoals u het ons heeft medegedeeld. Er is zeker tevredenheid. Graag had ik, als Belg met BTW nr., voor mijn bestellingen vast in uw databank gestaan als intracommunautaire klant (levering zonder BTW - door verlegging). Liefst doe ik de betaling na ontvangst van de factuur. Vriendelijke groeten.

SCORE 8

heb een toner besteld TN 2120 en heb een ontvangen met nr.NT-CB360XJJ is dat een juiste voor Brother DCP - 7030 ,laat even weten

SCORE 10

Niet lastig gevallen en goede acties via mail, goede prijs-kwaliteit verhouding, snelle service en afhandeling. Dus tevreden.

Perfecte werking

SCORE 8

Net als bij een vorige bestelling snel en correct afgeleverd

SCORE 10

Prima site, snelle levering, uitstekende service, Prima producten. (ook eigen merk!)

SCORE 10

Het ging allemaal heel soepel en snel. Perfect.

Zeer tevreden Alles is naar wens verlopen. Besluit : zeer geod

SCORE 8

Bestelling is goed afgehandeld en was snel binnen. Wij zijn tevreden.

goed en te vreden

SCORE 8

Snelle en volledige levering. Prima!

keurig netjes verzorgd

SCORE 10

Prima en snelle levering.

SCORE 10

Supersnelle afhandeling en bezorging. Goeie prijs.

SCORE 8

Niet anders dan uitstekend te benoemen. Duidelijke omschrijvingen en super snelle service. U komt na wat u belooft. Enig positief kritische opmerking is, dat ik de indruk heb dat de vorige (eigen merk) catridges een beetje snel aan vervanging toe waren.

SCORE 10

Zeer snelle en correctie afhandeling van mijn bestelling.

SCORE 8

goede en snelle levering.

SCORE 10

Goed .De bestelling is goed afgehandeld en ik ben hier dus heel tevreden over ik heb ook goed kunnen volgen hoe laat mijn pakket geleverd zou worden dus ga zo verder.

SCORE 10

Duidelijk, geen poespas. Snelle afhandeling, zoals altijd.

SCORE 10

Alles is uitmuntend voor elkaar. Ga zo door. Ik beveel u van harte bij iedereen aan.

SCORE 10

Zeer goede prijs, kwaliteit en service

SCORE 8

Online publicatie? Daar heb ik helemaal niet om gevraagd!

SCORE 10

Nadat abusievelijk op de website een foutieve bestelling was geplaatst kon deze direct telefonisch worden hersteld. Daarom een erg klantvriendelijke behandeling.