goed snel en voordelig

snel, accuraat en duidelijk

****

SCORE 10

Vlotte en zeer snelle levering.

SCORE 10

Goedkoop en snelle afhandeling!

SCORE 10

we zijn al jaren klant is altijd prima verlopen

SCORE 8

Geen specifieke feedback, Bestelling snel en vlekkeloos verlopen, alsmede ook de levering.

SCORE 10

zeer snelle en goede service

SCORE 10

snelle levering en ook snelle reactie op mijn vraag via de meail. ben zeer tevreden, ook over de prijs!

SCORE 10

Zeer ruim aanbod. overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website, je vindt snel wat je nodig hebt. steeds ook snelle levering.

SCORE 10

Uitstekend. De grootte van de verpakking beter laten aansluiten op de inhoud.

Goede website Snelle levering

SCORE 10

Prima bedrijf, duidelijke site, veilig betalen en snelle levering.

SCORE 10

De derde maal reeds dat ik een bestelling plaatste. Deze werd, zoals steeds, zeer vlot en punctueel uitgevoerd. Uiterst tevreden!

SCORE 10

Het bedrijf als zodanig ken ik niet maar ben wel zeer tevreden over het afhandelen van mijn bestellingen en de kwaliteit van het product (Inkt cartridges) gedurende afgelopen jaren.

Snelle en correcte levering van de bestelling. Goede verpakking. Prima

SCORE 10

Het is een betrouwbaar bedrijf, de bestelling werd supersnel afgehandeld.ik ben zeer tevreden.

Correkt en verzorgd

goede en snelle levering

SCORE 8

prima bedrijf bestelling correct en snel afgehandeld ik ben dik tevreden behoefd geen verbetering

SCORE 10

snelle en correcte levering goede prijs ***

Alles is vlot verlopen.

SCORE 10

Snelle levering, duidelijke web-side.