Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

SCORE 8

Goede snelle service. Overzichtelijk en helder bij uitvoering van order.

SCORE 10

Zeer tevreden. Perfecte uitlevering. Verbetering: betaling met credit card via Internet zou vlotter zijn.

SCORE 10

prima service en snelle afhandeling.

Zeer tevreden. Snel en veilig

SCORE 8

bij opmerkingen had ik geschreven : bij niet thuis afgeven ophuisnummer 14a. dit is niet gebeurd.

Snel en goed,

zeer snelle bezorging

SCORE 10

Geen verbeterpunten! Top! Bedankt voor de snelle levering..

SCORE 8

Snel, op tijd volgens afspraak en nog mooie prijs ook!

SCORE 8

Geen klachten. Helemaal tevreden.

Snel geleverd.

SCORE 10

overzichtelijke website en snelle levering ben zeer tevreden.

SCORE 8

De eerste keer besteld, bleek daarom achteraf (heb dit niet op de site gelezen) eerst te moeten betalen. Netjes hierover gebeld door inkt.nl. Ik begrijp het wel, echter het zou voor mij als klant nog beter hebben gevoeld als ik op voorhand al het vertrouwen had gekregen. Om deze redenen 4 ipv 5 sterren. Verder tevreden hoor en ik bestel in de toekomst zeker weer. Mijn bestelling is gewoon netjes en snel afgewikkeld.

SCORE 10

juiste art. ontvangen , snel geleverd vriendelijke besteller .

SCORE 8

Gekochte inkt nog niet gebruikt

SCORE 8

uitstekende snelle afhandeling van de opdracht

SCORE 10

alles is goed gegaan ik ben erg tevreden

SCORE 10

Uiterst snelle en correcte levering. Ik had een tegoed omdat ik in het verleden iets terugstuurde en dit werd automatisch van mijn nieuwe bestelling afgetrokken. 's avonds besteld en de volgende ochtend al geleverd. Geweldige service !

SCORE 8

Alles gied verzorgd Kan altijd goedkoper

Snel en netjes

SCORE 10

Bestelling werd naar alle tevredenheid afgewerkt. 's avonds om half 10 besteld. De volgende dag al in huis. Prima!

SCORE 10

Heldere website om geschikte cartridge te vinden. Zeer snelle levering; goed verpakt.

SCORE 10

Alles is supersnel en keurig verzonden. De volgende dag al in huis. Voor iedereen aan te bevelen