SCORE 8

Makkelijke site; redelijke prijzen; snelle levering.

SCORE 8

Prima in prijs, kwaliteit en levering

SCORE 10

Ik ben al 12 jaar klant van Inkt.nl. Een geweldig team wat hierachter zit. Top service, goede producten. Blijf klant zolang mijn printer moet draaien :). Ga zo door !!!

SCORE 10

bedrijf is ok en de levering heel goed

SCORE 8

INKT.nl is een perfect bedrijf.Doe zo verder.

SCORE 8

Prima, ik had een foutje gemaakt met de bestelling en dit werd direct opgepakt na mijn mailtje. Super!

SCORE 8

De bestelling is goed afgehandeld.

SCORE 8

Dit was een eerste kennismaking. Het product heb ik nog niet gebruikt, dus daar kan ik geen mening over geven. De bestelling is netjes afgehandeld, daar ben ik tevreden over.

SCORE 8

Normaal kies ik voor de originele toners maar deze maal heb ik 2 stuks van het "eigen merk" besteld. Ik kan hierover niet 100% tevreden zijn. Eén van de toner geeft bij het afdrukken een grijze streep.

SCORE 8

tot op heden geen problemen gekend, dus houden zo

SCORE 10

Ruim assortiment. Snelle levering. Eigen merk van goede kwaliteit voor een redelijke prijs.

SCORE 10

Goede spullen en snelle levering bij vragen gelijk antwoord

SCORE 10

top levering snel , kan je goed op bouwen !!!!

SCORE 10

de bestelling is erg snel afgehandeld tot mijn tevredenheid en ik zal mijn bestellingen bij jullie blijven doen

SCORE 10

Na een eerste positieve ervaring is ook nu weer gebleken dat het goed zaken doen is met INKT.NL De bestelling werd zeer vlot geregeld en het is prettig dat je met een acceptgiro kunt betalen.

Bij vorige bestelling was er 1 inktcartridge die niet werkte

SCORE 10

Duidelijke website, snelle verwerking order.

SCORE 10

Ik ben een zeer tevreden klant. De bestelling snel in huis en alles helemaal correct. Groot pluspunt vind ik" geen verzendkosten boven de 25 euro".

SCORE 10

Super met gel en mail contact

Chapeau

SCORE 8

Bestelling vlot geleverd volgende dag

snel en betrouwbaar

SCORE 8

De benodigde supplies eenvoudig te vindne op de webshop, goede afhandeling van de bestellingen en snelle levering.

SCORE 10

Een zeer snelle en correcte levering en goede service, maar de verpakking of de leverancier is veranderd.