Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

SCORE 10

Groot assortiment.Snelle levering. Correcte behandeling. Niets op aan te merken.

SCORE 8

ik heb gelijk met de bestelling het geld overgemaakt naar *** maar ontving alsnog bij mijn bestelling en acceptgiro met het zelfde bedrag, rekening nummer; *** het betaalde bedrag is gelijk aan de rekening. ???????????

SCORE 8

Super zoals altijd! Tip: misschien kunne jullie ook electronische betalingen aabieden zoals bankcontact of paypal ofzo dat is nog sneller en gemakkelijker voor iedereen om de bestelling en betaling af te ronde.

SCORE 10

Snelle en vlekkeloos bestelling en aflevering

SCORE 10

Zeer snelle en correcte afhandeling van de bestelling.

SCORE 10

Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben over de manier van het snelle leveren en afhandelen van mijn bestellingen. En het product is van goede kwaliteit. Ik ben dan ook zeer tevreden over de gehele gang van zaken met Inkt.nl

SCORE 8

Iets minder snelle levering dan ik dacht (had gehoopt dat het de volgende dag in huis was). lagere prijs dan verwacht!

SCORE 10

vlotte levering en bestelling.

In een woord Fantasties.

SCORE 10

uitstekende verzorgde en snelle bestelling

SCORE 10

Ik ben zeer tevreden. Het is zelfs zo, dat ik per abuis iets bestelde dat eigenlijk niet de bedoeling was. Een medewerker zag mijn bestelling en belde mij om te informeren of die bestelling wel juist was! Klasse, wat een aandacht

SCORE 10

zeer snelle levering. Gemakkelijkheid van bestellen.

SCORE 10

Hele snelle correcte afhandeling.

SCORE 8

tevreden, klantvriendelijk, snelle service, goedkoop

SCORE 10

Erg overzichtelijk en super snel en netjes verzonden.

SCORE 8

besteling is snel afgehandeld. Ben zeer tevreden.Verzenden per post vind ik erg duur.

SCORE 10

ik ben zeer tevreden met uw bedrijf. bestelling is goed verlopen.

Perfecte service-snelle levering

SCORE 8

Duidelijke website. Lage prijzen. Snelle levering.

SCORE 10

BESTELLINGEN ALTIJD IN ORDE.

SCORE 8

Bij contact eerlijk antwoord krijg je. houden jullie het zo,

SCORE 8

Ik ben tevreden over het afhandelen van mijn bestelling

SCORE 8

Ik ben prima geholpen met de vragen die ik had, telefonische bereikbaarheid zou iets beter kunnen. Mijn inkt was wel wat snel op.

SCORE 10

Voor de eerste keer bij jullie cartridges besteld en was zeer tevreden over de afhandeling hiervan. Had ze de volgende dag al in huis