Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

Snel bezorgd

SCORE 10

Betrouwbaar correct in de afhandeling Site zeer overzichtelijk Ik ben zeer tevreden

Snelle levering, goedeinkt

razend snelle service

Snelle en keurige levering

SCORE 8

Snelle levering, prima service en prijzen !!

SCORE 10

Voor de eerste keer bestelde ik bij Inkt.nl. Helaas gaven de geleverd cartridges veel problemen, maar na een telefoontje was het gelijk opgelost. Er werden geen woorden vuilgemaakt, de klant moest tevreden zijn was hun motto. Ik mocht de oude patronen terugsturen en kreeg gelijk nieuwe, die wel goed werken. Mijn complimenten voor deze goede service!

goed-snelle levering

SCORE 10

Duidelijke site, goede vervangende cardridges te vinden en een stuk goedkoper dan de originele, adequate verzending, alles snel en correct in huis.

SCORE 8

overzichtelijke site.Snelle levering.Ik heb al eerder besteld maar kon geen inlog veld vinden.

SCORE 10

Alles perfect geregeld !!

SCORE 10

Geen gezeur; gewoon kunnen ruilen i.v.m. defecte cartridge. - wel porto betaald; geen antwoordnummer ontvangen

SCORE 10

Bestelling snel en goed afgehandeld. Zelfs bij een eerdere bestelling, waarbij bleek dat het "eigen merk" niet zo goed werkte op mijn printer, werd snel een vervangende partij inkt aangeboden en toegezonden. Facturering en creditering werden correct afgehandeld. Ben eer tevreden. Zeker een aanrader.

SCORE 8

Tevreden en zoals het hoort.

alles hel goed

SCORE 10

Super snelle levering en goede kwaliteit-prijs verhouding.

SCORE 8

Alles is heel goed verlopen.

alles in orde

SCORE 10

vrijdag eind van de middag besteld, zaterdag in huis. Perfect. Gr. Piet Nordmann

SCORE 10

prima website, prijzen en snelle logistieke afhandeling. Schriftelijke afhandeling is uitstekend.

scherpe prijzen, snelle levering

SCORE 8

Prima service en goede produkten; ook het huismerk. Bovendien snelle en correcte levering.

SCORE 10

Ben zeer tevreden. Al sedert enkele jaren.

alles snel geleverd

SCORE 10

Uitstekende service. Afhandeling correct en snel'. ZEER TEVREDEN. Enige verbetering momenteel niet denkbaar!