SCORE 10

Heel makkelijk te bestellen en snelle levering.

Altijd correct

SCORE 10

Vlotte en snelle levering. Prima service

Snel en goed

SCORE 10

goede service, correcte communicatie aan de telefoon, bestelling goed afgeleverd

SCORE 10

Zeer snel geleverd, en zeer attent dit ivm. hoge leeftijd van de heer Jaasma. Met vriendelijke groet, Jan Meuken Hulp van de heer J***.

SCORE 10

gewoon zeer goed; correcte en snelle afhandeling en levering, kwaliteit en prijs zeer tevreden.

SCORE 10

Prima spullen, snelle levering, en zeer belangrijk goedkoop.

SCORE 10

Het is niet de eerste maal dat ik een toner bestel bij inkt.nl. Ik bestelde, zoals vroeger de originele toner en werd enkele minuten later opgebeld met de vraag of ik niet wou ruilen voor het huismerk. Na de verzekering gekregen te hebben 'niet tevreden, geld terug' heb ik het huismerk besteld. Voorlopig heb ik echt geen klagen. 24 uur later stond de levering al bij mij thuis!

SCORE 10

Alles verloopt heel vlot.

SCORE 10

Mijn heel goed heeft met name te maken met een defekte levering en het supersnel oplossen hier van.

SCORE 8

Altijd tevreden !! Zeker de goedkoopste.!! Bestellen is heel makkelijk. Vandaag bestellen morgen in huis. Het gebeurt maar zelden, maar als `n bestelling niet op voorraad is wordt je op de hoogte gehouden waanneer je bestelling kan verwachten. SUPER

Vlot

SCORE 10

Goede service en snelle afhandeling.

SCORE 8

Belangrijk voor een bestelling is het soort inkt en de snelheid wanneer de bestelling binnenkomt. Beide keuzes zijn een negen waard.

SCORE 10

Het is eenvoudig om te betellen en een snelle levering

SCORE 10

snel, gemakkelijk te vinden, goed bezorgd

SCORE 10

Geduldige aardige mensen die je te woord staan, bestelling zeer goed verlopen. Prima service, houden zo.

goeie service

SCORE 10

bestelling was op tijd en een vraagje werd snel behandeld

SCORE 10

Snel, scherp geprijst en prima service

bestelling is correct verlopen

SCORE 10

service is goed, snelle levering

SCORE 10

top breed assortiment snelle levering.

goede service goede bezorging