Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

Geen zin in

SCORE 10

Ik ben nog nooit teleurgesteld geweest in een aankoop bij INKT.nl. Elke keer is de bestelling vlot verlopen, zonder enig probleem noch bij de betaling noch bij de levering. Ik heb al verschillende bestellingen gedaan bij INKT.nl en zal dat ook blijven bestellen bij INKT.nl, indien mogelijk.

goed en snel

SCORE 10

Prima webshop, snelle levering!

SCORE 10

Duidelijke website. Het gezochte is makkelijk te vinden, zeer overzichtelijk. Bestellen gaat makkelijk en is ook zeer snel thuis geleverd.

snelle levering. zeer goed

SCORE 8

heel tevreden met mijn aankoop. De inktcasettes werken perfect.

SCORE 8

werd goed en snel afgehandeld

SCORE 8

Correct en snel afgehandeld, ben zeer te vrede.

SCORE 10

Ben zeer tevreden, bestelling heel vlot afgehandeld.......

SCORE 8

Prima afhandeling en snelle bezorging.

SCORE 10

Ik had eerst cartridges van het eigen merk besteld. Deze bleken echter niet herkend te worden door de printer. Er is toen een 2e set opgestuurd miscchien dat het een fabrieksfout was. Dit bleek dus niet het geval, software matig beveiligd o.i.d. naar te hebben gebeld met inkt.nl zijn beide zendingen (gratis) geretourneerd en heb ik de originele besteld. Levering:9 reageren op mail - telefoon 9 Eind oordeel dus 9 Super...

SCORE 10

het bedrijf is prima,en de afhandeling als ik iets bestel uitstekend.

SCORE 8

ik ben tevreden met het bezorgen van de inkt. de volgende keer zal ik weer bij uw bedrijf bestellen.

SCORE 10

Supersnelle levering. Kan niet beter!

SCORE 10

De bestelling is vlot en goed afgehandeld. De prijzen zijn acceptabel.

SCORE 8

een goede service en prettige vlotte afhandeling

SCORE 8

Prima en snel geleverd. Jammer dat PostNL geen afleverpunten heeft zoals de andere vervoerders. dat zou het helemaal afmaken.

SCORE 8

De bestelling is zeer naar tevredenheid afgehandeld en snel, de andere dag werd de bestelling afgeleverd.

SCORE 10

goede website, prima en snelle levering

SCORE 10

Snelle en nette levering. Scherpe prijs.

SCORE 8

Het is heel goed afgeandeld.Levering zeer snel.

SCORE 10

Zeer goede klantenservice en directe respons bij vragen.