Kiyoh allows companies to archive reviews collected elsewhere. These external reviews are not included in Kiyoh's calculations. The reviews are from other review parties.

Naar tevredenheid afgehandeld.

SCORE 10

heel erg tevreden. ook de vlotte reactie op mijn vraag in email.

SCORE 8

snelle afhandeling; verpakking kan duidelijker

SCORE 8

Bestelling prima op tijd en verkeerde

SCORE 10

ik ben zeer tevreden over uw bedrijf.De bestelling was meteen de volgende dag al bezorgd. Volgens mij hoeft het niet te worden verbeterd.

SCORE 10

Snelle levering en probleemloze inkt tegen redelijke prijs

SCORE 10

Overzichtelijke site en snelle levering zonder verzendkosten. Ben erg tevreden.

Ik ben tevreden

goede prijs, snel geleverd

SCORE 10

Via internet uw site opgezocht en vergeleken met andere sites: kwam betrouwbaar over. Bestelling is prima naar volle tevredenheid afgehandeld. Zo doorgaan zou ik zeggen.

SCORE 8

Goede website. Goede feedback mbt tot bezorging. Jammer dat ik er een cassette bij had die lekte en er veel papier door besmeurd is. Deze cassette was ook duidelijk afwijkend kwa uitstraling dan de andere twee kleurencassettes. ( leek een oud model) maar paste wel in de printer. Door bij de printer ( HP laserjet Pro 1415 FNW) een aantal keren het reinigingsprogramma te starten lijkt het nu opgelost. Goedemorgen, Vervelend om te vernemen dat u een lekkende cartridge van ons heeft ontvangen. Mocht u toch nog tegen enige problemen aanlopen, verzoeken wij u om contact met onze klantenservice op te nemen zodat wij het probleem zo snel mogelijk kunnen oplossen. Met vriendelijke groeten, Het Inkt.nl team.

SCORE 8

Geen problemen .Nu besteld is gauw thuis.

SCORE 10

Snel juiste product te vinden, vriendelijk geprijsd, snel geleverd, prima kwaliteit, ook het huismerk.

SCORE 8

De bestelling wordt snel geleverd. Ik heb echter één probleem. Gewoonlijk bestel ik meerdere stuks. En van de laatste 2 afleveringen maakte ik telkens 1 x mee dat ik een melding kreeg dat de cartridge niet bruikbaar was. Met de overige cartridges heb ik geen enkel probleem. De laatste onbruikbare cartridge heb ik bewaard. Ik verwacht wel remplace. Hij zit nog helemaal vol. Suggestie: kunnen de cartridges vóór verzending op gebreken worden gecontroleerd? Goedemorgen, Ik wil u verzoeken om contact op te nemen met onze klantenservice. Zodat we dit probleem zo snel mogelijk kunnen oplossen.

SCORE 10

goede ??, dit was de eerste keer dat ik iets heb besteld bij jullie, dit was door mond op mond reclame,en die eerste keer is goed bevallen ,snel accuraat en een goede aftersale, dus een compliment en ga zo door .

SCORE 10

Ben erg tevreden over de dienstverlening van inkt.nl. Ik had een cartridge die niet goed werkte en kreeg een nieuwe razendsnel toegestuurd en mijn verzendkosten terug! Top!

SCORE 10

goede service en vooral klantvriendelijk. Dit niveau houden is al goed, er zal altijd weer voor nieuwe uitdagingen bijgeleerd moeten worden.

SCORE 8

Een keurige en correcte afhandeling.

SCORE 10

Door de zeer snelle levering ben ik zeer tevreden met de algehele gang van zaken, zewel service als bezorging.

SCORE 8

Dit was mijn eerste bestelling. De afhandeling is heel goed gegaan, als ik wat nodig hebt zou weer bij jullie doen.

Zeer goed. Erg snel- En goede kwaliteit

SCORE 8

snelle service, scherpe prijs.

Ik ben zeer tevreden over de bestelling in 1 dag wordt alles afgeleverd

SCORE 8

Www.blz is duidelijk. Levering verloopt goed. Nu nog een scherpe prijs.

SCORE 8

tot zover ik tot nu kan beoordelen is het bedrijf goed bestelling goed afgehandeld