SCORE 8

Steeds vlotte levering. Bij problemen word je deskundig bij gestaan.

is goed

Snelle en goede levering

SCORE 10

Ik vind de snelheid waarmee het bestelde bezorgd wordt geweldig. Ik ben erg tevreden. Ik zou niet weten wat er verbeterd kan worden.

Alles correct

SCORE 8

Goede prijs, op tijd geleverd. Gewoon goed

SCORE 10

precies wat ik nodig heb, snel geleverd

SCORE 10

Mijn eerste bestelling, en hierdoor ken ik het bedrijf nog niet zo goed. Maar de service was geheel correct, en zo als beloofd. Ik ben dan ook zeer tevreden.

prima service

SCORE 10

snelle levering, goede kwaliteit producten

SCORE 10

ik vind het een prima bedrijf, de levering was super snel, ik kan bijna niet sneller naar de winkel om cartridges te kopen Bovendien is het een zeer goede prijs. Ik ben erg tevreden.

SCORE 8

Ik ben zeer tevreden wbt afhandeling en bezorgen van de bestelling! Gaat super snel!

SCORE 8

Eventueel om sneller te betalen met een Visa of Mastercard, en sneller de bestelling te kunnen ontvangen.

Prima bedrijf!!

Geen aanmerkingen.

SCORE 10

snelle levering en goede prijs

SCORE 10

Vlot geregeld en snel het bestelde thuis en niet alleen dat , maar ook wat je bestelde,zeer te vreden

SCORE 8

Goede overzichten producten, goede prijsverhouding, snelle afwerking van bestelling.

SCORE 8

Op het bestellen en leveren geen op- of aanmerking. Was allemaal goed en correct. Enigste wat lastig was, doordat ik niet vaak thuis ben, had de postbode moeite om het pakketje af te leveren omdat er een handtekening gezet moest worden. Ik heb een bak bij huis waar hij normaal de parketten altijd inlegt. Dus tekenen voor ontvangst vond ik lastig.

SCORE 10

goed, snel, stipt, zoals het zou moeten dus!

SCORE 8

goed bedrijf, snelle levering van product

lll

SCORE 10

ben zeer tevreden over de bestelling.

SCORE 8

de bestelling is goed afgehandeld alleen heb normaal hp maar nu huismerk die geeft geen inktniveau dat is wel jammer