SCORE 8

Snelle levering, acceptabel prijs.

SCORE 10

Snelle afhandeling, goedkoop en goede service.

SCORE 10

snel, goed afgehandeld. duidelijk assortiment. zelfde als vorige eer kunnen bestellen. dat maakt het makkelijk.

duidelijke website prima service

SCORE 8

Goede producten en perfecte levering van de producten. Super

SCORE 10

ik ben een kleine verbruiker. services is goed. tijd , geduld en begrip bij telefonisch contact.

SCORE 10

ik vind dat ik zeer goed ben geholpen en al er een misverstand zou zijn werd ik gebeld klasse

SCORE 10

Bestelling volgende dag keurig afgeleverd. Perfect gedaan dus

SCORE 10

Snelle levering, goede prijs ,goede inkt

SCORE 8

Goed en overzichtelijk. Ben ook zeer tevreden met de snelle levering, vandaag besteld en de volgende dag in huis. Ik kan niet zeggen waar ik nog aan moet denken om het nog beter te doen. Voor mij vind ik het heel goed.

SCORE 10

Alles verloopt altijd probleemloos.

zeer goed afgehandeld

SCORE 10

Prima en duidelijke prijzen en een goede en snelle levering

SCORE 10

fijn dat je achteraf met acc..giro kunt betalen.

betrouwbaar

SCORE 8

Heldere website, snelle levering en goede prijzen: prima organisatie!

prima levering

SCORE 8

er stond op de website dat er een korting was van 14%, maar het totaal bedrag kwam hoger uit dan de vorige keer (een half jaar geleden) dus niet echt een korting!

SCORE 8

Ik ben nog steeds zeer tevreden over de inktpatronen nr.T1295 voor mijn Epson-printer. De snelle levering is zeer goed, en de kwaliteit van de afdrukken is goed.

Tevreden

SCORE 10

Zeer snelle en correcte levering, en voor een goede prijs.

SCORE 8

Alles wordt snel en efficient af gehandeld, prettig contact, ook hulp mocht het nodig zijn.

SCORE 10

Alles was gewoon goed geregeld !

totaal geen klachten